Bed and Breakfast Hupy in Maastricht, Limburg - Nederland

Bed and Breakfast Hupy

Maastricht, Limburg, Nederland

Bed & Breakfast Hupy bevindt zich op 20 min.loopafstand van het centrum van Maastricht. Maastricht is een schitterende historische stad voor een weekendje weg.  Onze Bed and Breakfast ligt op 5 minuten loopafstand van het expositie- en… lees verder

 

Per nacht vanaf€ 60,00

Mail de eigenaar van Bed and Breakfast Hupy

???accommodation.contact_form???
  • Let op! Velden met een sterretje (*) zijn verplicht!

  • captchaHerlaad de som

Accommodatie

Bed & Breakfast Hupy bevindt zich op 20 min.loopafstand van het centrum van Maastricht. Maastricht is een schitterende historische stad voor een weekendje weg.  Onze Bed and Breakfast ligt op 5 minuten loopafstand van het expositie- en congrescentrum in Maastricht MECC en op een zelfde afstand van het Academisch Ziekenhuis Maastricht.

Bed and Breakfast Hupy biedt u kamers voor 1  en  2 personen,  met badkamer op eigen etage. Een computer met internet / WI-FI  en kabel-TV is aanwezig. Logeert u bij B&B Huoy dan geniet u de volgende ochtend van een ontbijt dat wij voor u klaarzetten in de koelkast en welke u dus op uw eigen tijd nuttigen.

Mocht u een fiets nodig hebben, dan staat deze voor u klaar.
Uw auto kunt u parkeren op de parkeerplaats bij onze Bed and Breakfast. Op 2 minuten loopafstand vindt u een bushalte, waarmee u zich makkelijk binnen Maastricht verplaatst.

Tarieven

Prijs vanaf € 30 p. p. p. n. 2 personen € 60,00. (Zie kamers) Wilt u meerdere nachten verblijven dan is er korting mogelijk. Informeer hiervoor via het contactformulier op deze website, en vermeld dat het gaat om 'B&B Hupy'.

Deze accommodatie heeft nog geen foto's toegevoegd.

Faciliteiten

Een overzicht van de faciliteiten.

Deze accommodatie heeft nog geen faciliteiten toegevoegd.

Adres

Bed and Breakfast Hupy
Heugemerstraat 259
6229 AR
Maastricht

Kaart

Omgeving

Op het 10 minute bij  Maastricht centrum light onze B&B “ Hupy” in een rustige omgeving met een groot aantal mogelijkheden voor uitstapjes en routes voor wandelingen en fietstochten.

Maastricht staat terecht bekend als een prachtige historische stad, die volop mogelijkheden biedt voor een weekendje of dagje weg. In het centrum van de stad is in het middeleeuwse gerechtshof van de stad nu het VVV gevestigd. Daar kunt u volop informatie verkrijgen over de stad en bezienswaardigheden. Maastricht heeft een gevarieerd winkelaanbod en een vele gezellige terassen waar u kunt genieten van de horeca van Maastricht.

Met de stadsbus kunt u binnen 10 minuten in het centrum zijn.
De bushalte is op 2 minuten afstand en de bussen rijden frequent en met de bus bereikt kunt u ook later in de avond nog terug naar de Bed and Breakfast. 

 

Beoordelingen

Er zijn (nog) geen reviews gevonden.

Beoordeel uw bezoek aan Bed and Breakfast Hupy

Beoordeel uw bezoek aan {0}
  • Let op! Velden met een sterretje (*) zijn verplicht!

  • captchaHerlaad de som