Contact over adverteren!

Wilt u adverteren of een persbericht insturen? Via het onderstaande formulier kunt u contact opnemen met B&B Reserveringen, de organisatie achter Bedandbreakfastboeken.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Veel gestelde vragen

Contact met de verhuurder?

Kies voor het blauwe tabblad 'Contactverzoek' op de presentatiepagina (waarschijnlijk 'vorige pagina'). Stuur de verhuurder vanaf daar rechtstreeks een bericht. 

Is de accommodatie nog beschikbaar?

Alle accommodaties op onze website hebben hun eigen pagina. Via die pagina kunt u contact opnemen met de verhuurder om te vragen naar de beschikbaarheid. Kies voor het blauwe tabblad 'Contactverzoek' op de presentatiepagina en stuur de verhuurder rechtstreeks een bericht. 

Wat is het telefoonnummer van de verhuurder?

Om direct de contactgegevens (e-mail en telefoonnummer) van de verhuurder te ontvangen, kunt u een 'Contactverzoek' sturen. Kies voor het blauwe tabblad 'Contactverzoek' op de presentatiepagina en stuur de verhuurder rechtstreeks een bericht. U ontvangt direct een kopie van uw bericht én de contactgegevens in uw mailbox.

Hoe start ik een Bed & Breakfast?

Informatie die u nodig heeft voor het starten en runnen van een Bed & Breakfast vindt u in onze Online Startersgids Bed & Breakfast. Heeft u vragen of wilt u eens van gedachten wisselen, neemt u dan gerust contact met ons op!

Contactformulier

Contactformulier
  • U ontvangt na verzenden het telefoonnummer / e-mailadres van de verhuurder per e-mail.

    Let op! Velden met een sterretje (*) zijn verplicht!

  • captchaHerlaad code

Contact

Wij zijn vandaag bereikbaar via ons contactformulier.

Wij helpen u graag! Vul ons formulier in of stuur ons een bericht per e-mail.