Bed and Breakfast Kroatië

Vakantie? Bed and Breakfast in Kroatië bij Nederlanders boeken

Toe aan een heerlijke vakantie in Kroatië? Ontdek dan een Bed and Breakfast in Kroatië bij Nederlanders en Belgen. Kroatië is een mediterrane bestemming, waar u heerlijk in een B&B kunt verblijven. ANWB Bed & Breakfast Kroatië stopt, deze pagina biedt een goed alternatief. Boek uw vakantie en ontdek het logeren bij Nederlanders in Kroatië.

Bed and Breakfast Kroatië

Tijdens uw vakantie in Kroätië geniet u vanuit uw Bed and Breakfast op het vaste land met haar enorme kustlijn ofop één van de prachtige eilanden van de vele oude vestingstadjes. Als u een zonnige bestemming in Kroatië zoekt in een Bed and Breakfast of appartement, dan zijn onze accommodaties een goede keuze! Wat dacht u van een B&B of charme logies in Kroatië Istrië? Geniet van het water met een Bed en Breakfast met zwembad of zelfs aan een meer! Kies B&B Nostromo, Zadar of één van de B&B's van met vier (4) in bed. Boek een Bed and Breakfast in Kroatië en geniet van dit schitterende land en het heerlijke weer.

B&B Anka Banic

B&B Anka Banic in Podstrana, Dalmatië - Kroatië

Podstrana, Dalmatië, Kroatië

B&B Anka Banic is een Bed and Breakfast in Podstrana, Kroatië, waar u geniet van een unieke ervaring. Een verblijf bij Bed and Breakfast Anka Banic staat garant voor een avontuurlijk, culurele,…

Per nacht vanaf€ 65,00Bekijk ›