Adressen deelnemers (Max) Bed & Breakfast 2017

Geplaatst op: 13 mei 2017

Vanaf aanstaande zondag 14 mei 2017 is het weer zover. Deelnemers van het tv-programma Bed & Breakfast 2017 komen weer op tv. Benieuwd naar de adressen? Wij verzamelen de adressen van de deelnemers uit 2017 elke week. Sommigen zijn via Bed & Breakfast Boeken te boeken! 

Bed & Breakfast Max Adressen 2017

Adressen die te zien zijn in Bed en Breakfast van (Omroep Max) 2017 worden hier bekend gemaakt. Omdat Omroep Max tot de publieke omroep behoort maken zij zelf geen reclame door adressen van deelnemers openbaar te maken. U vindt bij ons de adressen zodat u de B&B's uit het populaire programma bij ons kunt boeken.  

Deelnemers Bed en Breakfast 2017

Wat is er leuker dan te logeren bij deelnemers van het tv-programma Bed en Breakfast. Bij ons vindt u iedere week de deelnemers die mee doen, zodat u ze gemakkelijk kunt boeken.  De adressen van deelnemers worden hier bekend gemaakt, omdat Bed & Breakfast door de publieke omroep wordt uitgezonden. Vandaar dat u de adressen bij hen niet vindt. Gelukkig vindt u de deelnemers van B&B Omroep max bij ons verzameld!

Komt uw B&B in het seizoen van 2017 op televisie? Tip ons  en wij plaatsen uw adres in dit artikel en u en ontvangt indien gewenst een gratis uitgebreide vermelding!

Adressen tv-deelnemers Bed & Breakfast (Max) : dinsdag 4 juli 2017 (Overijssel en Groningen)

De adressen uit de uitzending van Bed & Breakfast op omroep Max van 4 juli? Het betreft een herhaling van 19 februari 2016. Wij hebben de adressen gevonden van deze deelnemers uit Overijssel en Groningen en delen ze graag met u! 

Vorige uitzending: Adressen tv-deelnemers Bed & Breakfast (Max) : zondag 25 juni 2017 (Gelderland en Noord-Holland)

De adressen uit de uitzending van Bed & Breakfast op omroep Max van 25 juni? In deze uitzending van Omroep Max kwamen de prinvincies Gelderland en Noord-Holland aan bod. Het betreft een herhaling uit 2013, waardoor de uitzending niet online is terug te kijken. Wel hebben wij de adressen voor u achterhaald!

Adressen tv-deelnemers Bed & Breakfast (Max) : zondag 18 juni 2017 (Gelderland, Brabant en Limburg).

De adressen uit de uitzending van Bed & Breakfast op omroep Max van 18 juni? Wij hebben de adressen van de B&B's in Gelderland, Brabant en Limburg voor u gevonden en gepubliceerd. In Gelderland krijgen de B&B-houders les krijgen in het mennen van paarden en kunnen er kippen geteld worden. Dan reizen ze voor een creatief verblijf door door naar het Klokhuis in Noord-Brabant. In Limburg overnachten  de B&B-eigenaren in de natuur waar ze bevers kunnen spotten. 

Adressen tv-deelnemers Bed & Breakfast (Max) : zondag 11 juni 2017 (Noord-Holland en Zuid-Holland)

De adressen uit de uitzending van Bed & Breakfast op omroep Max van 11 juni van de B&B's in Noord-Holland en Zuid-Holland? Wij verzamelen de adressen van deelnemers, zodat u de B&B's eenvoudig kunt boeken.

 • Uw B&B of kent u de adressen? Tip ons wij plaatsen uw adres en u en ontvangt indien gewenst een gratis uitgebreide vermelding!


Adressen tv-deelnemers Bed & Breakfast (Max) : Zuid-Holland en Noord-Brabant zondag 4 juni 2017.

De adressen in Zuid-Holland en Noord-Brabant uit de uitzending van Bed & Breakfast op omroep Max van 4 juni? De adressen van deelnemers uit deze uitzending zijn als volgt:

 • Adres deelnemer B&B Zuid-Holland: B&B Het Schoolmeestershuis, Rijksstraatweg 99, 2988 BB Ridderkerk.
 • Adres deelnemer B&B Zuid-Holland, Goeree-Overvlakkee: "De Snoeperij", Straatdijk 2, Dirksland 3247 BZ. 
 • Adres deelnemer B&B Noord-Brabant: Uw B&B of kent u het adres? Tip ons!

Adressen tv-deelnemers Bed & Breakfast (Max) : Friesland en Drenthe zondag 28 mei 2017.

Op zoek naar de adressen uit de uitzending van Bed & Breakfast op omroep Max van 28 mei? De adressen zijn als volgt:

 • Deelnemer B&B Friesland: Bed & Breakfast de Pastory, Mennistepaed 1, 8721 GB Warns.
 • Deelnemer B&B Drenthe: B&B De Bakkerij, Frans en Annemarie, Majoor van Swietenlaan 19 - 8382CE, Frederiksoord.
 • Deelnemer B&B Drenthe: Lloc d'oci, Bijzonder slapen in een Yurt. Schipborgerweg 1, 9467 TB Anloo.

Adressen tv-deelnemers Bed & Breakfast (Max) Noord-Brabant, Limburg & Antwerpen: zondag 21 mei 2017.

In de tweede uitzending van Bed & Breakfast op omroep Max waren op 21 mei B&B's in Noord-Brabant, Limburg en Antwerpen te zien. De adressen van de deelnemers zijn als volgt:

 • Adres deelnemer B&B Noord-Brabant: B&B Het Looiersnest, Dorpsstraat 82, 4861AD Chaam. 
 • Adres deelnemer B&B Limburg: Bed and Breakfast Artagnan, Jekerstraat 19, 6211 NR Maastricht.
 • Adres deelnemer B&B Antwerpen: House Le Prince D'Anvers Bed and Breakfast, Grote Goddaardstraat 39, Antwerp, België.

De uitzending van 21 mei gemist en wilt u Bed & Breakfast via Uitzending Gemist terugkijken? Ga dan naar ons overzicht van Bed & Breakfast gemist 2017, onderaan deze pagina.

Adressen tv-deelnemers Bed & Breakfast (Max) Drenthe, Overijssel en Geldeland: zondag 14 mei 2017.

In de eerste tv-uitzending van 14 mei zijn B&B's te zien in Drenthe, Overijssel en Gelderland. De adressen van deelnemers zijn als volgt:

 • Adres deelnemer B&B Drenthe: Bed en Breakfast Aquamarijn, Stieltjeskanaal 114, 7756 PG Stieltjeskanaal.
 • Adres deelnemer B&B Overijssel: (Ben en Truus de Keyzer): Bed en Breakfast de Rollecate, Rollecate 40, 7715RL Punthorst.
 • Adres deelnemer B&B Gelderland: (Antoinette Hovingh & Bert Stulp): De Oldtimer, Kosterstraat 11, 6981 CG Doesburg.

Heeft u de uitzending van 14 mei gemist en wilt u deze via Uitzending Gemist terugkijken? Ga dan naar ons overzicht van Bed & Breakfast gemist 2017.

Uitzending gemist Bed en Breakfast 2017?

Als u de uitzendingen van de deelnemers van 2017 wilt terugkijken kunt u hier ook terecht. Wij verzamelen namelijk niet alleen de adressen van deelnemers, maar hebben ook een handig overzicht voor het terugkijken van uitzendingen van Bed & Breakfast 2017 gemist. Zo hoeft u Bed & Breakfast niet persé op zondag te kijken, maar kijkt u op Bed & Breakfast Boeken, eenvoudig via "Uitzending Gemist".

Meer nieuws »

Meer berichten

Contact

Persoonlijk B&B contact?

Stuur de B&B-eigenaar vrijblijvend een bericht, en ontvang automatisch een kopie in uw mailbox, met het telefoonnummer van de eigenaar.

Vragen over onze website?

We helpen u graag via ons contactformulier. Of stuur ons een bericht per e-mail.