ANWB Bed & Breakfast stopt. Bed & Breakfast Boeken verwelkomt u!

Geplaatst op: 05 november 2015

De Bed & Breakfast website van de ANWB – www.anwbbedandbreakfast.nl – stopt. Dat heeft de redactie van ANWB Media zojuist bevestigd aan bedandbreakfastboeken.nl. Bedandbreakfastboeken.nl verwelkomt u graag!

Verschuiving van offline naar online

De ANWB is natuurlijk bekend van haar vele (offline) reisgidsen. Duizenden B&B-houders adverteerden erin en ontvingen via de ANWB hun eerste gasten. De grote verschuiving van de populariteit van offline naar online media lijkt voor de B&B-afdeling van de ANWB niet goed te hebben uitgepakt.

Website en app uit de lucht

De ANWB trekt de stekker uit ANWB Bed & Breakfast en haalt eind 2015 de (in 2012 gelanceerde) website en app uit de lucht. Twee weken geleden werden de adverteerders van de site geïnformeerd over het besluit om te stoppen met anwbbedandbreakfast.nl. Op de website valt de volgende mededeling te lezen: ‘De website anwbbedandbreakfast.nl stopt per 1 januari 2016. U kunt zich niet meer aanmelden voor een vermelding op de website. Gepubliceerde B&B’s worden tot en met 31 december 2015 op de website en in de app gepromoot.’

Bedandbreakfastboeken.nl verwelkomt bezoekers en adverteerders

Voor diegenen wiens deelname aan anwbbedandbreakfast.nl noodgedwongen stopt, breekt wellicht het moment aan om deelname aan andere websites te overwegen. Natuurlijk zijn ook de bezoekers van ANWB Bed and Breakfast meer dan welkom om vanaf nu op Bedandbreakfastboeken.nl hun perfecte B&B te boeken.

Welkomstaanbod?

Bij ons krijgt u niet alleen tot 1 januari 2016 gratis. Wie zich voor 1 januari 2016 aanmeldt profiteert ook eenmalig van €10,00 korting op het toch al voordelige tarief van €35,00 inclusief btw. Ook profiteren? In het aanmeldformulier kunt u de promotiecode invullen. Promotiecode: welkom2016 

Foto: Afkomstig uit persbericht: Nieuwe website ANWB Bed and Breakfast d.d. 27 februari 2012.
(archief bedandbreakfastboeken.nl)

Meer nieuws »

Meer berichten

BnB Contact

Persoonlijk contact?

Stuur de B&B-eigenaar uw bericht en ontvang direct een kopie in uw mailbox, met het telefoonnummer van de eigenaar.

Vragen over onze website?

We helpen u graag via ons contactformulier. Of stuur ons een bericht per e-mail.

Snel contact? Via onze Facebook Messenger!