B&B Villa BBB weer verkozen tot beste bed and breakfast

Geplaatst op: 03 september 2013

De Bed and Breakfast Villa BBB is voor het derde jaar op rij uitgeroepen tot beste Bed and Breakfast van Nederland. Villa BBB, de eerste Bed and Breakfast in het Brabantse dorpje Oosterhout, ontving afgelopen maandag in de categorie 'Bed and Breakfast' de Eropuit In Eigen Land Prijs 2012-2013. De prijs is uitgeloofd op basis van stemmen die via de website zijn gedaan. Er is het hele jaar mogelijkheid tot stemmen geweest.

Bed and Breakfast Villa BBB is een B&B met zes themasuites. Hieronder een luxe suite met badkamer in een oude bankkluis. Eigenaresse Britt Willemsen startte tweeënhalf jaar geleden op 24-jarige leeftijd met de Bed and Brakfast, met het doel daar zowel een zakelijk verblijf als een romantisch weekendje weg aan te bieden. Vorig jaar deed Willemsen met haar Bed and Breakfast mee aan het progromma 'Bed & Breakfast, dat wordt uitgezonden bij omroep Max. 

De luxe kamers van Bed and Breakfast 'Villa BBB' zijn te boeken op deze website vanaf €92,00. U vindt er ook meer foto's van deze bijzondere B&B. Bedandbreakfastboeken.nl is dé bookingssite voor unieke Bed & Breakfast-locaties. 

Bron: Villa BBB

Meer nieuws »

Meer berichten

BnB Contact

Persoonlijk contact?

Stuur de B&B-eigenaar uw bericht en ontvang direct een kopie in uw mailbox, met het telefoonnummer van de eigenaar.

Vragen over onze website?

We helpen u graag via ons contactformulier. Of stuur ons een bericht per e-mail.

Snel contact? Via onze Facebook Messenger!