Webdesign voor Bed en Breakfast

Geplaatst op: 09 oktober 2012

Uw Bed-and-Breakfast-Website via B&B Reserveringen, in samenwerking met gerenommeerde webdesigners. B&B Reserveringen is een organisatie die zich bezighoudt met het bieden van internetdiensten voor Bed and Breakfast. Via de website www.bedandbreakfastboeken.nl biedt de organisatie een online platform dat als eerste in Nederland het boeken en betalen van een Bed and Breakfast mogelijk maakt.

Online marketing voor Bed en Breakfast

B&B Reserveringen heeft kennis van de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van marketing, in het bijzonder wat betreft de online promotie van Bed and Breakfast. Deelname aan de boekingssite bedandbreakfastboeken.nl  kan een belangrijke stap zijn voor de promotie van uw B&B.

Visitekaartje van uw B&B

U bereikt met een eenmalige investering blijvend een internationale doelgroep. Door onze kennis op het gebied van Bed and Breakfast en de ervaring van Idelight Webdiensten, kunnen wij een betaalbare en doeltreffende website voor B&B-eigenaren aanbieden. Hiermee wordt hoogwaardig webdesign bereikbaar voor álle b&b-eigenaren.

Aanbieding Bed en Breakfast site

Een complete Bed-and-Breakfast-site is er nu voor €699,00. Voor B&B-aanbieders die ook een vermelding op www.bedandbreakfastboeken.nl hebben, geldt de speciale prijs van €599,00.

Opties voor uw B&B website

  • Homepage
  • Informatiepagina Bed & Breakfast & Kamers
  • Omgevingpagina / toeristische-informatie
  • Contactpagina / Reserveringsforumier
  • Al uw wensen kunt u aan ons kenbaar maken!


Offerte ontvangen? Neem contact op! 

Meer nieuws »

Meer berichten

BnB Contact

Persoonlijk contact?

Stuur de B&B-eigenaar uw bericht en ontvang direct een kopie in uw mailbox, met het telefoonnummer van de eigenaar.

Vragen over onze website?

We helpen u graag via ons contactformulier. Of stuur ons een bericht per e-mail.

Snel contact? Via onze Facebook Messenger!