Bed and Breakfast Lingerie-ontwerper Marlies Dekkers

Geplaatst op: 14 mei 2013

In Rotterdam wordt op 1 juni de Bed and Breakfast van lingerie-ontwerper Marlies Dekkers geopend in haar herenhuis in Rotterdam. Gasten overnachten in één van de luxe gastenkamers in het huis aan de Mathenesserlaan in Rotterdam West.
Dekkers vertelde dat ze al heel lang een hotel wilde beginnen. 'Mijn dagelijks leven is nogal abstract. Ik heb veel energie en wilde er iets bij doen wat gewoon gezellig is, iets met menselijke interactie. Voor een hotel heb ik het een beetje te druk, dus dan maar een bed & breakfast.’ Het pand waarin de Bed en Breakfast gevestigd wordt had ze al.

Veel ruimte en luxe
De gasten krijgen beschikking over veel ruimte en luxe voorzieningen. In de Bed and Breakfast is bijvoorbeeld een fitnessruimte en een sauna gemaakt. Met haar bed & breakfast wil de ontwerpster niet het grote publiek aanspreken. 'Ik heb ook niet altijd tijd en het hoeft niet vol te zitten.’ Dekkers vindt het vooral leuk als er af en toe mensen komen.

MD Bed & Breakfast
De B&B gaat MD Bed & Breakfast heten . De slaapkamers bevinden zich op de tweede en derde verdieping en hebben een eigen opgang. De B&B wordt aangeprezen als smaakvol en kleurrijk ingericht door één van Nederlands bekendste ontwerpsters. De accommodatie beschikt over over twee slaapkamers, een luxe badkamer, twee aparte toiletten, keuken voorzien van luxe apparatuur, sauna en dakterras met zitgedeelte. En vanaf dakterras is er een prachtig 360 graden view over Rotterdam. Wie een nachtje bij Dekkers wil logeren moet diep in de buidel tasten: kamers zijn te boeken voor €350,- per nacht.

Meer nieuws »

Meer berichten

BnB Contact

Persoonlijk contact?

Stuur de B&B-eigenaar uw bericht en ontvang direct een kopie in uw mailbox, met het telefoonnummer van de eigenaar.

Vragen over onze website?

We helpen u graag via ons contactformulier. Of stuur ons een bericht per e-mail.

Snel contact? Via onze Facebook Messenger!