Bed & Breakfast Omroep Max terug in 2017

Geplaatst op: 15 september 2013

Het programma Bed & Breakfast van Omroep Max komt terug in het voorjaar van 2014, 2015, 2016 en 2017. Heeft u het programma Bed and breakfast gemist? Dan kunt u de laatste uitzending hier terugkijken. De vraag die iedere keer weer centraal staat is: Welk Bed&Breakfast wordt als beste beoordeeld?

In het programma logeren drie stellen allemaal één nacht bij elkaar. De stellen onderwerpen elkaars Bed & Breakfast aan een grondig onderzoek. Het afgelopen seizoen sliepen er B&B-houders op een boot, een biologische boerderij, in een oud treinstel en ook in een wijnvat. Wie het dit jaar gemist heeft, kan ook volgend jaar weer genieten van het programma. In het voorjaar van 2014, 2015, 2016 en 2017 komt het programma opnieuw op de buis bij Omroep Max.

Om de beoordelende gasten het naar de zin te maken organiseren alle eigenaren uitjes voor elkaar in de omgeving. Zo werd er een picknick georganiseerd, gingen ze forelvissen en reden ze per tandem naar het Ijsselmeer.  Bed & Breakfast is een productie van producent IDTV. In Engeland is het programma al twee seizoenen een kijkcijferhit onder de titel Three in a Bed, en daar te zien op Channel 4.

Wilt u het laatste programma terugkijken? Bekijk dan het programma via onze pagina Bed en Breakfast op Uitzending gemist.

Meer nieuws »

Meer berichten

BnB Contact

Persoonlijk contact?

Stuur de B&B-eigenaar uw bericht en ontvang direct een kopie in uw mailbox, met het telefoonnummer van de eigenaar.

Vragen over onze website?

We helpen u graag via ons contactformulier. Of stuur ons een bericht per e-mail.

Snel contact? Via onze Facebook Messenger!