Bed & Breakfast nabij kerstmarkten in Duitsland en Nederland

Geplaatst op: 28 oktober 2015

Wilt u er in november of december eens heerlijk tussen uit in Duitsland of Nederland? Bezoek dan een kerstmarkt en combineer het met een overnachting in een Bed & Breakfast.

Kerstmarkt en Bed & Breakfast Nordhorn

In Nordhorn wordt van 25 tot 30 november 2015 een sprookjesachtige kerstmarkt georganiseerd. De houten kraampjes wisselen regelmatig van aanbieders, dus ieder jaar is er wel iets nieuws te ontdekken. Op 5 december wordt er de Nicolausoptocht gehouden en ook de ambachtelijke zondagen zijn het bezoeken waard. De openingstijden zijn ma t/m za: 13.00 – 20.00 uur, zondag: 14.00 – 19.00 uur en 24 december: 11.00 – 14.00 uur.  Wilt u de kerstmarkt van Nordhorn bezoeken, boek dan uw overnachting in Nedersaksen bij Anton Bed and Breakfast of Am Waterfall in Uelsen (beide €40,- voor twee personen) of bij  Hofstede de Rieke Smit in Wilsum (€89,- voor twee personen).

B&B bij Osnabrück met bezoek aan de kerstmarkt

In Osnabrück bent u van 25 november tot 22 december 2015 welkom om de sfeervolle markt rondom het markt- en domplein te beleven. Duitse Glühwein, geroosterde amandelen, maar ook kunstwerken vindt u op deze historische kerstmarkt. Tijdens de vier zaterdagen kunt u in Osnabrück ook tot 20.00 uur winkel om kerst- of sinterklaasinkopen te doen. Van 26 november tot 21 december is het op donderdag tot en met zondag mogelijk om de Martienkerktoren te beklimmen; het levert u een waanzinnig uitzicht met duizenden lampjes op. Overnachten na uw kerstmarkt in Osnabrück kan in Westerkappeln bij VillaFens (€49,00 voor twee personen).

Kerstmarkt Bocholt, even op en top Duits

In Bocholt is op een half uurtje afstand van Enschede een nostalgische vrolijke kerstmarkt te bezoeken van 27 november tot 22 december. Kerstmuziek, de geur van Glühwein en andere lekkernijen en de mooiste kerstbomen zorgen voor ervoor dat dit bijna Achterhoekse stadje ruim 3 weken op en top Duits is. Overnachten voor of na uw bezoek aan de kerstmarkt van Bocholt kan in de deelstaat Nordrhein Westfalen in Emmerich am Rhein bij Grünort B&B en Haus unter den Linden. (vanaf €65,00 voor twee personen)

Historische schepen, een kerstmarkt en bijzondere B&B's in Groningen

In de stad Groningen wordt van 18 tot en met 20 december de sfeervolle kerstmarkt Winterwelvaart georganiseerd. Authentieke schepen meren aan op misschien wel het mooiste stukje van Groningen (de Lage en Hoge der A) om daar prachtig verlicht voor een wel heel bijzondere entourage te zorgen. Van 11 tot en met 20 december wordt daarnaast de Multiculinair Kerstmarkt georganiseerd op enkele honderden meters afstand van Winterwelvaart. Naast het bekijken van historische schepen en de vele kramen kunt u in Groningen ook optredens, voorstellingen en exposities verwachten. Overnachten kan natuurlijk in een Bed and Breakfast in Groningen Stad of elders bij een B&B in de provincie Groningen. (vanaf €60,00 voor twee personen)
 

Meer nieuws »

Meer berichten

BnB Contact

Persoonlijk contact?

Stuur de B&B-eigenaar uw bericht en ontvang direct een kopie in uw mailbox, met het telefoonnummer van de eigenaar.

Vragen over onze website?

We helpen u graag via ons contactformulier. Of stuur ons een bericht per e-mail.

Snel contact? Via onze Facebook Messenger!