Bed & Breakfast-rechtzaak gewonnen door Froukje de Both

Geplaatst op: 16 februari 2013

Froukje de Both, presentatrice bij RTL, heeft van de rechter gelijk gekregen in het conflict met haar trouwlocatie. De eigenaresse van een Bed & Breakfast in Leiderdorp maakte afgelopen jaar bekend dat Froukje en haar aanstaande elkaar in juli vorig jaar het jawoord zouden geven in hun B&B. Het huwelijk werd later afgeblazen.

Eigenaar lekte huwelijkslocatie aan RTL Boulevard
De Bed en Breakfast – eigenaar vertelde in RTL Bouevard: "Ze waren verliefd op de plek". Ze zou de avond voor de bruiloft met vriendinnen aankomen in de accommodatie en de volgende dag in de bed and breakfast ontbijten en brunchen. ’S Avonds zou er in de trouwlocatie van de B&B een groot feest plaatsvinden, zo meldde de B&B.

'Privacy geschonden'
Froukje de Both neemt het de eigenaren van de Bed and Breakfast kwalijk dat zij de trouwlocatie bekend maakten. Volgens haar deed de B&B dit om publiciteit te krijgen, waarmee een inbreuk op haar privacy is gemaakt.

Froukje blij dat recht zegeviert
In de rechtszaak eiste de presentatrice een aanbetaling van 4500 euro terug en daarnaast eiste ze een schadevergoeding. Volgens Boulevard is de rechtszaak door Froukje de Both gewonnen. Wat de precieze uitspraak van de rechter is wil Froukje niet prijsgeven, maar zij is blij dat het recht zegeviert.

Bron: Telegraaf

Meer nieuws »

Meer berichten

BnB Contact

Persoonlijk contact?

Stuur de B&B-eigenaar uw bericht en ontvang direct een kopie in uw mailbox, met het telefoonnummer van de eigenaar.

Vragen over onze website?

We helpen u graag via ons contactformulier. Of stuur ons een bericht per e-mail.

Snel contact? Via onze Facebook Messenger!