Den Bosch wil Bed and Breakfast in leegstaand pand

Geplaatst op: 15 januari 2014

Wie een Bed and Breakfast wil starten in Den Bosch, heeft nu een unieke kans. In een leegstaand pand in de binnenstad van Den Bosch ziet de gemeente namelijk het liefste een Bed & Breakfast verrijzen. Het betreft het pand Walpoort 3 dat de gemeente via een bijzondere procedure verkoopt.

Volgens de gemeente Den Bosch is het een plek om van te dromen. Het pand ligt in de wijk de Uilenburg. Een wijk met eigen karakter, in de binnenstad van ’s-Hertogenbosch. In de wijk zijn veel kleine winkeltjes, restaurants en gerestaureerde monumentale panden. Het pand verkeert in slechte staat, dus is ook sloop en nieuwbouw is een optie.

Wie het pand echter gerestaureerd heeft, kan van het pand een sfeervolle Bed and Breakfast maken, die past in het straatbeeld van de wijk. Het pand ligt namelijk in het beschermde stadsgezicht van de Uilenburg. Volgens de gemeente is bijna alles mogelijk. Wel zoeken ze naar een initiatiefnemer die een goed idee heeft en aan de plek een goede invulling wil geven. Het idee moet het gebied gaan versterken. De B&B moet wel aan de het Bed and Breakfast - beleid van de gemeente Den Bosch gaan voldoen. 

Interesse?
Het pand staat te koop voor €170.000 euro. Gaat u uw droom verwezenlijken in Den Bosch? Bekijk de website van het project.

 

Meer nieuws »

Meer berichten

BnB Contact

Persoonlijk contact?

Stuur de B&B-eigenaar uw bericht en ontvang direct een kopie in uw mailbox, met het telefoonnummer van de eigenaar.

Vragen over onze website?

We helpen u graag via ons contactformulier. Of stuur ons een bericht per e-mail.

Snel contact? Via onze Facebook Messenger!