Het 'Landleven' van B&B De Voshaar in Laren

Geplaatst op: 14 september 2014

De redactie van het tijdschrift 'Landleven' bracht een bezoek aan B&B De Voshaar in Laren in Gelderland. Wij van bedandbreakfastboeken.nl waren meteen al erg benieuwd naar de reportage 'Het Landleven aan de rand van Verwolde'. Het Landleven van Peter Geluk en Marieke van de Kolk en hun kinderen Anna en Joost is  in september 2015 in Landleven te lezen!

Eén van de mooiste B&B's in Gelderland

Bed and Breakfast De Voshaar is één van de mooiste B&B's van Gelderland, en misschien wel van Nederland. We zijn er dan ook trots op de vakantieverblijven van De Voshaar op onze website Bedandbreakfastboeken.nl aan te kunnen bieden. Tijdens uw verblijf bij de Voshaar kunt u volop genieten in de Achterhoek. De accommodaties zijn beide vrijstaand en liggen op het erg naast de prachtige boerderij, op slechts 1 kilometer afstand vanaf het Gelderse dorp Laren. Ook het Landgoed Verwolde ligt op steenworp afstand. Vanaf het Pieterpad ligt De Voshaar op slechts 200 meter afstand. 

De Voshaar direct te boeken

Het gastenverblijf van familie Geluk-Van der Kolk is inmiddels zó populair dat sinds enige tijd ook het nieuwe huisje 'De Hooiberg' en een 'Tiny House' bij hen te boeken is.  U kunt nu hier voordelig reserveren voor een nacht, midweek of langer. Ontdek Gelderland vanuit het Gastenverblijf of de Hooiberg. Binnenkort zal naast het vakantieverblijf en de hooischuur ook een pipowagen te boeken zijn. Koop ook 'Landleven' om te lezen over het landleven van o.a. De Voshaar.

Meer nieuws »

Meer berichten

BnB Contact

Persoonlijk contact?

Stuur de B&B-eigenaar uw bericht en ontvang direct een kopie in uw mailbox, met het telefoonnummer van de eigenaar.

Vragen over onze website?

We helpen u graag via ons contactformulier. Of stuur ons een bericht per e-mail.

Snel contact? Via onze Facebook Messenger!