'Koningspaar startte Bed & Breakfast in Argentiniƫ'

Geplaatst op: 13 januari 2015

Koning Willem-Alexander en koningin Maxima zouden een een Bed & Breakfast zijn begonnen in Argentinië, dat schrijft het Reformatisch Dagblad op basis van een bericht van hollywoodhuizen.nl.

Update, 6 februari 2015: Royalty-watcher Marc van der Linden meldt ons dat het verhaal niet geheel klopt. De Bed & Breakfast is wél van een tante van Maxima.

B&B van één miljoen

Willem-Alexander en Maxima kochten in 2009 twee percelen, waarvan één aan het meer en één in een verlaten streek. Op dat laatste perceel zijn zij nu een Bed & Breakfast begonnen. Voor de ranch, die nu dienst doet als B&B, betaalde het koningspaar een miljoen euro, betaald uit hun eigen vermogen. 

Zus Maxima's moeder

Een zus van Maxima's moeder runt de B&B samen met haar vriendin Claudia, meldt de website. De ranch van het koningspaar ligt in de Patagonische steppe aan de voet van het Andesgebergte, op een uur rijden van het vliegveld Bariloche. In het gebied wonen ook andere beroemdheden, zoals Ted Turner (CNN baas) en de eigenaren van kledingbedrijf Benetton. De woning bestaat uit 6 kamers, waarvan er 5 verhuurd worden. Op 80 km. afstand baat Maxima's broer Martin zijn restaurants uit. 

(foto: refdag.nl)

 

Meer nieuws »

Meer berichten

BnB Contact

Persoonlijk contact?

Stuur de B&B-eigenaar uw bericht en ontvang direct een kopie in uw mailbox, met het telefoonnummer van de eigenaar.

Vragen over onze website?

We helpen u graag via ons contactformulier. Of stuur ons een bericht per e-mail.

Snel contact? Via onze Facebook Messenger!