Lancering Bed & Breakfast Sterren systeem

Geplaatst op: 29 mei 2014

De website Bedandbreakfastboeken.nl van B&B Reserveringen uit Groningen is de afgelopen maanden vernieuwd. De website beschikte daardoor sinds kort al over Google Maps, uitgebreid zoeken en een gratis contactfunctie voor rechtstreeks contact tussen websitebezoekers en verhuurders. Met de implementatie van een nieuw beoordelingssysteem voor Bed & Breakfast wordt de website binnenkort compleet gemaakt.

Sterren voor Bed & Breakfast

Er wordt een door B&B Reserveringen ontwikkeld reviewsysteem toegevoegd aan de website. Gasten van B&B's kunnen straks een review invullen en daarbij de accommodatie beoordelen op ca. 5 verschillende onderdelen. De beoordeling vindt plaats met een gebruiksvriendelijke sterrenmethode. Vanuit de gemiddelde sterrenscore die de gebruikers de B&B toekennen, zal een rapportcijfer worden afgeleid. Het mooie aan Bed & Breakfast - Sterren, die bedacht zijn door Rink de Vries van B&B Reserveringen, is dat het flexibeler is dan statische classificatiesystemen.

Prijs & kwaliteit staan centraal

Bovendien kan ook een Bed & Breakfast in een lager segment met deze nieuwe methode vijf sterren ontvangen, wanneer de gasten erg tevreden zijn over het verblijf dat ze gehad hebben. Het gaat bij Bed & Breakfast Sterren dus voor een belangrijk deel om de prijs-/kwaliteitverhouding van de verschillende accommodaties. Deze sterren voor Bed & Breakfast zullen getoond worden bij de vermeldingen van B&B's op Bedandbreakfastboeken.nl. In de toekomst kan dit systeem door B&B Reserveringen beschikbaar gemaakt worden voor alle B&B's in binnen- en buitenland. 

Meer nieuws »

Meer berichten

BnB Contact

Persoonlijk contact?

Stuur de B&B-eigenaar uw bericht en ontvang direct een kopie in uw mailbox, met het telefoonnummer van de eigenaar.

Vragen over onze website?

We helpen u graag via ons contactformulier. Of stuur ons een bericht per e-mail.

Snel contact? Via onze Facebook Messenger!