Passie voor klassiekers delen met Bed & Breakfast

Geplaatst op: 09 augustus 2013

Eigenaren van klassieke auto’s hebben een stichting opgezet om op basis van Bed & Breakfast hun passie te delen met andere liefhebbers. De stichting Welkom Klassieker Vrienden geeft de ‘klassieker vrienden’ de mogelijkheid meerdaagse tochten te maken en hierbij betaalbaar te overnachten in een Bed en Breakfast.

Inmiddels zijn meer dan 30 gastadressen aangesloten bij de stichting. Overnachten op basis van Bed and Breakfast, praten over de klassieker hobby en het delen van ervaringen, dat is waarvoor de stichting is opgezet. De ‘klassieker vrienden’ kunnen elkaar tips geven over de omgeving en een route adviseren en mensen ontmoeten met een klassieker van een ander merk.

De stichting biedt een platform, waar klassieker eigenaren die een overnachting zoeken of aanbieden met elkaar in contact kunnen komen. Dit alles gebeurt op niet-commerciële basis. Met een tarief van 19 euro per persoon per nacht inclusief ontbijt, hanteert de stichting een zelfde prijs als de Stichting Vrienden op de Fiets, die liefhebbers van fietsen een betaalbare overnachting verschaft. Donateurs/leden betalen jaarlijks €15,00 aan de stichting.

Wilt u zich aansluiten bij de stichting of wilt u meer over de stichting Welkom Klassiekers Vrienden weten? Via www.welkomklassiekervrienden.nl/ vindt u alle informatie.

Meer nieuws »

Meer berichten

BnB Contact

Persoonlijk contact?

Stuur de B&B-eigenaar uw bericht en ontvang direct een kopie in uw mailbox, met het telefoonnummer van de eigenaar.

Vragen over onze website?

We helpen u graag via ons contactformulier. Of stuur ons een bericht per e-mail.

Snel contact? Via onze Facebook Messenger!