Succesvolle carrièreswitch in Overijsselse Bathmen

Geplaatst op: 26 februari 2014

Na 24 jaar samen een horecabedrijf te hebben gerund, waren Gerrit en Else ter Keurs toe aan een nieuwe uitdaging, het roer ging definitief om. Het stel was al even gestart met het ontvangen van gasten in een romantische Hooiberg. Ze kregen de smaak te pakken, het bedrijf werd verkocht en de vergunning voor het verbouwen van hun dierenverblijf tot gastenverblijf was snel binnen.

Samen met professionals werkte Gerrit bijna een jaar aan de verbouw tot gastenverblijf. Het resultaat waren 2 luxe appartementen, die nu de namen ‘Het Ooievaarsnest’ en ‘De bedstee’ dragen. 

Dat Gerrit niet stil kan zitten blijkt wel uit het feit dat recent nog een bijzondere accommodatie is toegevoegd aan de Bed and Breakfast activiteiten.  Een prachtige pipowagen werd op de kop getikt en na hem grondig onder handen te hebben genomen, kan men vanaf 1 maart in het Overijsselse Bathmen ook in een prachtige pipowagen overnachten. Ideaal voor stellen of gezinnen, want de pipowagen biedt plaats aan vier personen.

Het uitzicht is er om stil van te worden. Doordat de pipowagen wat hoger ligt, kijk je zo over de heg naar de naastgelegen pony- en schapenweide. Vanuit het raam zie je de ooievaar van dichtbij op het nest.

Bent u nieuwsgierig geworden, boek dan een overnachting. Alle accommodaties vormen gezamenlijk B&B Erve Dikkeboer en Appartementen, welke aangesloten is bij bedandbreakfastboeken.nl. Gerrit en Else ter Keurs kijken uit naar uw bezoek!

 

Meer nieuws »

Meer berichten

BnB Contact

Persoonlijk contact?

Stuur de B&B-eigenaar uw bericht en ontvang direct een kopie in uw mailbox, met het telefoonnummer van de eigenaar.

Vragen over onze website?

We helpen u graag via ons contactformulier. Of stuur ons een bericht per e-mail.

Snel contact? Via onze Facebook Messenger!