Thuis in heel Europa met nieuwe B&B-site

Geplaatst op: 27 februari 2012

Reisorganisaties zien de populariteit van Bed and Breakfast groeien. Ook de ANWB volgt de trend en komt met de nieuwe website  anwbbedandbreakfast.nl. De site biedt meer dan 2200 bijzondere adressen door heel Europa. Tips, thema’s, aanbiedingen en een uitgebreide zoekfunctie zorgen ervoor dat een Bed & Breakfast met Nederlandssprekende eigenaren snel te vinden is.

Zoeken op kenmerken van B&B

De B&B’s zijn doorzoekbaar op een groot aantal kenmerken. Zo kunnen bezoekers aangeven of ze in de stad willen verblijven of juist aan zee, in welke prijsklasse ze zoeken en of de hond mee mag. Maar ook of ze graag in een kasteel of een woonboot logeren. Bovendien is er extra aandacht besteed aan B&B’s die geschikt zijn voor mindervaliden.

ANWB website en app

Bij alle Bed & Breakfasts zijn foto’s en informatie over de kamers en de omgeving opgenomen. Via de site kan men direct bij de eigenaar reserveren. De ANWB blijft B&B’s aan de site toevoegen, dus het is de moeite waard om telkens weer een kijkje te nemen.  Via de site van ANWB Bed & Breakfast kan ook de gratis B&B-app voor iPhone en Android worden gedownload, handig voor onderweg.

PopulariteitBed en Breakfast

Bed and Breakfast is al jaren in opmars, maar de laatste jaren groeit het fenomeen explosief. Grote reisorganisaties zien dat het internet hierin een steeds belangrijkere rol is gaan spelen. Bed and Breakfast-houders kiezen steeds vaker om naast te adverteren ook een eigen website online te plaatsen. ‘Met deze ontwikkelingen is er ruimte voor nieuwe bed&breakfast-websites om overzicht te bieden aan de consument’ zegt Rink de Vries, die vorig jaar het nieuwe boekingsplatform bedandbreakfastboeken.nl oprichtte. ‘Het is belangrijk dat B&B-houders iets te kiezen hebben bij het spenderen van hun veelal geringe marketingbudget.’

 

Update: ANWB Bed & Breakfast stopt

 

Meer nieuws »

Meer berichten

BnB Contact

Persoonlijk contact?

Stuur de B&B-eigenaar uw bericht en ontvang direct een kopie in uw mailbox, met het telefoonnummer van de eigenaar.

Vragen over onze website?

We helpen u graag via ons contactformulier. Of stuur ons een bericht per e-mail.

Snel contact? Via onze Facebook Messenger!