Top-kijkcijfers Bed en Breakfast Omroep Max

Geplaatst op: 23 februari 2016

De kijkcijfers van Bed & Breakfast van Omroep Max zijn dit jaar opnieuw gestegen! Dat blijkt uit onderzoek van Stichting Kijkonderzoek. Het programma Bed & Breakfast versloeg daarmee De Wereld Draait Door dat net onder de 1,5 miljoen kijkers scoorde. De prime time winaar van deze vrijdagavond was The Voice met 1,9 miljoen kijkers. Met onze rubriek Bed en Breakfast Nieuws houden wij u altijd op de hoogte van het nieuws uit de B&B-sector.

Bed & Breakfast gemist

Heeft u een uitzending van het programma gemist? Dan kunt u Bed & Breakfast van Omroep Max terugkijken op onze website. Daarnaast vindt u er de namen van de deelnemende B&B's, zodat u deze gemakkelijker kunt vinden en boeken.

Programma sloeg meteen aan

Met de start van het programma in 2012 was meteen al duidelijk dat het televisieconcept aansloeg in Nederland. Het programma is gebaseerd op de Britse versie van het programma. Drie stellen die allemaal een Bed en Breakfast runnen testen in het programma elkaars B&B uit. Daarnaast ondernemen de collega B&B-houders tijdens elk verblijf een activiteit, die door de ontvangende B&B wordt georganiseerd. Het eerste seizoen trok gemiddeld krap 1 miljoen kijkers per uitzending.

Stijgende lijn Omroep Max's Bed & Breakfast

Het tweede seizoen van Bed & Breakfast, dat in 2013 werd uitgezonden, scoorde nog beter. De eerste aflevering van het tweede seizoen wist de magische grens van 1 miljoen kijkers (1.021.000 ) al bij de eerste uitzending van het seizoen te passeren. Ook toen stegen de kijkcijfers gestaag gedurende het seizoen.

Bed & Breakfast trekt 1,5 miljoen kijkers

In 2014 wist Bed & Breakfast steevast 1,2 miljoen kijkers aan zich te binden, in 2015 trapte het programma af met 1,4 miljoen kijkers en in het huidige seizoen van 2016 is Bed & Breakfast van Omroep Max van start gegaan met maar liefst 1,5 miljoen kijkers.

Meer nieuws »

Meer berichten

BnB Contact

Persoonlijk contact?

Stuur de B&B-eigenaar uw bericht en ontvang direct een kopie in uw mailbox, met het telefoonnummer van de eigenaar.

Vragen over onze website?

We helpen u graag via ons contactformulier. Of stuur ons een bericht per e-mail.

Snel contact? Via onze Facebook Messenger!