Vakakantie-inspiratie op twintigduizend vierkante meter

Geplaatst op: 09 juli 2012

Antwerpen - De B&B EXPO en Het Internationaal Vakantiesalon van Vlaanderen bundelen hun krachten en zijn komend jaar te bezoeken in Antwerp Expo in België.

Het is de 35ste editie van Vakantiesalon van Vlaanderen. B&B EXPO, de beurs voor liefhebbers van charmelogies en Bed & Breakfast integreert in deze beurs. De samenwerking is geen toeval. “Beide beurzen zijn complementair en delen de passie van het directe contact met de bezoeker” zegt Florent Godin, organisator van Vakantiesalon van Vlaanderen.

Tienduizen vierkante meters
De B&B EXPO kan alvast rekenen op een ruimte van 2.000 m² in hal 1 van Antwerp Expo. In de andere drie grote halen zijn de overige exposanten van het Vakantiesalon te bezoeken. Gezamenlijk verwacht de organisatie ongeveer 75.000 bezoekers op een oppervlakte van 20.000m². Honderden exposanten laten de bezoekers kennismaken met een breed vakantie-aanbod.

Reislustig publiek
Met name bewoners uit Zuid Nederland en Vlaanderen zullen de beurs bezoeken. Circa 65% van alle Belgische vakanties worden vanuit dit Vlaamse gebied ondernomen. Vlaanderen is een van me meest reizende regio’s van Europa, met een vakantieparticipatie van liefst 74,2%.

Het Internationaal Vakantiesalon van Vlaanderen en B&B EXPO vinden van donderdag 24 januari t/m maandag 28 januari 2013 plaats in Antwerp Expo. Meer informatie op www.vakantiesalon-vlaanderen.be en www.bbexpo.be

Meer nieuws »

Meer berichten

BnB Contact

Persoonlijk contact?

Stuur de B&B-eigenaar uw bericht en ontvang direct een kopie in uw mailbox, met het telefoonnummer van de eigenaar.

Vragen over onze website?

We helpen u graag via ons contactformulier. Of stuur ons een bericht per e-mail.

Snel contact? Via onze Facebook Messenger!