Villa Oldenhoff beste Bed & Breakfast van Nederand 2015

Geplaatst op: 25 april 2015

Bed and Breakfast Villa Oldenhoff in Abcoude is uitgeroepen tot beste Bed and Breakfast van Nederland. Dat gebeurde op basis van beoordelingen op onafhankelijke reissite Zoover. Met een gemiddeld cijfer van 9,8 is Villa Oldenhoff de beste van Nederland! De B&B-locatie ligt aan de rivier de Holendrecht en beschikt over een eigen aanlegsteiger, waardoor deze goed per boot bereikbaar is.

Succesfactoren beste Bed and Breakfast

Dat Villa Oldenhoff tot de 25 genomineerden behoorde werd al eerder bekend. De accommodatie wordt vooral geroemd vanwege de sfeer en gastvrijheid en de centrale ligging. Villa Oldenhoff beschikt over zes ruime Bed and Breakfast-kamers met eigen kitchenette, badkamer en toilet. 

Vierde Zoover award: 'Ook bij vierde keer gespannen'

De award werd persoonlijk in ontvangst genomen door Han en Suzanne van Blokland, eigenaren van Villa Oldenhoff, die ontzettend blij zijn met het goede nieuws. Het mocht dan de vierde keer zijn de Bed and Breakfast tot beste werd uitgroepen, het bleef ook dit jaar tot het einde spannend voor de eigenaren. 'Drie jaar op rij winnen is geen garantie voor een vierde keer, maar het is geweldig om te merken dat onze inspanningen al die jaren achter elkaar gewaardeerd worden.', aldus Han van Blokland.

De redactie va Bedandbreakfastboeken.nl feliciteert Villa Oldenhoff met de behaalde award!

Meer nieuws »

Meer berichten

BnB Contact

Persoonlijk contact?

Stuur de B&B-eigenaar uw bericht en ontvang direct een kopie in uw mailbox, met het telefoonnummer van de eigenaar.

Vragen over onze website?

We helpen u graag via ons contactformulier. Of stuur ons een bericht per e-mail.

Snel contact? Via onze Facebook Messenger!