Bed en Breakfast reviews

Bed & Breakfast ervaringen uitwisselen? Schrijf en lees beoordelingen aan de hand van ervaringen in B&B's. Maak gebruik van ons beoordelingssysteem. Met de B&B Reviews worden direct Bed & Breakfast Sterren © uitgereikt! De maximale score is ★★★★★. 

Bed en Breakfast beoordelingen

Zelf een beoordeling schrijven over een Bed en Breakfast? Dat kan! Zoek het B&B via de zoekmenu aan de rechterzijde en schrijf direct een review onder het blauwe tabblad 'Beoordelingen'. B&B niet gevonden? Tip ons, dan voegen we een 'beperkte vermelding' gratis toe!

Best beoordeelde accommodaties

B&B La Casa Blanca

Gastenbeoordeling
10
B&B La Casa Blanca in Barbarroja, Valencia - Spanje

Barbarroja, Valencia, Spanje

Wilt U even helemaal niks? Rust, ruimte en genieten van de prachtige omgeving? Wandelen in de prachtige natuur? La Casa Blanca Luxe Bed en Breakfast bied u 4 luxueuze kamers, allen met eigen badkamer…

Per nacht vanaf€ 50,00Bekijk ›

B&B Valkenburgerweg

Gastenbeoordeling
10
B&B Valkenburgerweg in Heerlen, Limburg - Nederland

Heerlen, Limburg, Nederland

De ingang van onze gastenkamer is in de tuin, de kamer ligt vrij van het huis en is geschikt voor een (eenpersoonsbed) of twee personen (bed uitgeschoven). In een enkel geval kan een derde bed…

Per nacht vanaf€ 65,00Bekijk ›

B&B Veerkant & Vruistuk

Gastenbeoordeling
10
B&B Veerkant & Vruistuk in Tiendeveen, Drenthe - Nederland
Per nacht vanaf€ 97,50Bekijk ›

Laatste reviews

  • Kamer
    Hygiëne
    Service
    Ligging
    Prijs/kwaliteit
    Gastenbeoordeling
    3,0

    Slechte ervaring

    aug 2017 - Kuyper
    Nabij Bos En Hei
    Je word er met de minuut in de gaten gehouden wat je doet in het huisje wij voelden ons gevangen, en een hond mee dat is helemaal een ramp ze valt nog over 1 hondehaar,dan moet je er niet bij zetten honden welkom. Wij hadden 5 dagen geboekt en zijn er na 1,5 dag al gewoon gevlucht, en dan nog het douchen vergeet dan niet je doucheraam schoon te trekken want ze staat zo bij je.
  • Kamer
    Hygiëne
    Service
    Ligging
    Prijs/kwaliteit
    Gastenbeoordeling
    8,4

    Goed adres

    aug 2017 - Frank en Jacqueline Stoop
    B&B Theetuin Gebroeders van Lint
    Wij hebben heerlijk overnacht in het huisje in de Theetuin.Mooi uitzicht,veel privacy maar ook gezelligheid,Ontbijt heel goed!Aanrader.
  • Kamer
    Hygiëne
    Service
    Ligging
    Prijs/kwaliteit
    Gastenbeoordeling
    9,2

    B&B met motoren

    aug 2017 - Lia van der Waarde-Buning
    B&B De Loods
    Een geweldig ruime plek om te onthaasten na een lange dag in het zadel:) Voordat we rondgeleid werden in onze vertrekken kregen we een welkomsdrankje aangeboden van onze gastvrouwe en -heer. Prima slaapgelegenheid met goede bedden met daarnaast overdekt recreëren. Een prachtige douche-was- en toiletgelegenheid lag op een paar meter afstand! Geeft associaties met het kampeerverleden:) Motoren konden overnachten in een afgesloten garage en het Bikersonbijtje de andere ochtend was meer dan voldoende en erg smakelijk. We maken bij gelegenheid graag nog een keer gebruik van deze locatie!
  • Meer reviews »

Meer reviews

  • Kamer
    Hygiëne
    Service
    Ligging
    Prijs/kwaliteit
    Gastenbeoordeling
    8,0

    Room for september 22nd

    aug 2017 - Rene Jezler
    Van Campen
    Dear Friend, I wonder if you have any room for single person from Sept 22nd to sept 30th 2017. Please let me know if I can check some photos and fees. Thank you very much. Best.
  • Kamer
    Hygiëne
    Service
    Ligging
    Prijs/kwaliteit
    Gastenbeoordeling
    7,0

    Room availabe september 22nd

    aug 2017 - Rene Jezler
    B&B Bij de Amstel
    Dear Friend, I wonder if you have any room for single person from Sept 22nd to sept 30th 2017. Please let me know if I can check some photos and fees. Thank you very much. Best.
  • Kamer
    Hygiëne
    Service
    Ligging
    Prijs/kwaliteit
    Gastenbeoordeling
    7,2

    Rooms for September 22nd

    aug 2017 - Rene Jezler
    Alexander
    Dear Friend, I am coming to amsterdam from september 22nd to Septembre 30th to attend a congress at RAI. Please let me know more information about the rooms available, if there is any photos and fees for this week. Thank you very much, Kind regards
  • Kamer
    Hygiëne
    Service
    Ligging
    Prijs/kwaliteit
    Gastenbeoordeling
    9,6

    Recensie

    aug 2017 - Eric van den Akker
    De Kempse Hoeve B&B in Boxtel, Brabant
    Mijn ervaring bij deze Bed & Breakfast was super. Uitstekende service, vriendelijke mensen, fijne, schone kamers. En een werkelijk vorstelijk ontbiijt. Rustige omgeving waar men echt kan "onthaasten" Een echte aanrader !
  • Kamer
    Hygiëne
    Service
    Ligging
    Prijs/kwaliteit
    Gastenbeoordeling
    9,6

    Recensie

    aug 2017 - Eric van den Akker
    De Kempse Hoeve B&B in Boxtel, Brabant
    Mijn ervaring bij deze Bed & Breakfast was super. Uitstekende service, vriendelijke mensen, fijne, schone kamers. En een werkelijk vorstelijk ontbiijt. Rustige omgeving waar men echt kan "onthaasten" Een echte aanrader !
  • Kamer
    Hygiëne
    Service
    Ligging
    Prijs/kwaliteit
    Gastenbeoordeling
    10

    Geweldige B&B op een prachtige locatie

    aug 2017 - Cees en Irma
    B&B Theetuin Gebroeders van Lint
    Heel gastvrij onthaald door Annemiek en Ernest. Onze blokhut, een oase van rust, heeft een schitterend uitzicht over de polder. We besloten ons verblijf met een fantastisch ontbijt waarbij het ons aan niets ontbrak. Een echte aanrader.
  • Kamer
    Hygiëne
    Service
    Ligging
    Prijs/kwaliteit
    Gastenbeoordeling
    10

    Voor herhaling vatbaar!

    jul 2017 - Rob en Harriët
    Am Waterfall
    Prima bed & breakfast, goede uitvalsbasis voor verkenning van de mooie omgeving Gastheer en gastvrouw Rudy en Gea zijn gastvrij en behulpzaam. Zeer ruime accommodatie van alle gemakken voorzien, prima bedden, uitgebreid ontbijt, goede prijs/kwaliteit verhouding. Voor herhaling vatbaar.

Meer berichten

Contact

Persoonlijk B&B contact?

Stuur de B&B-eigenaar vrijblijvend een bericht, en ontvang automatisch een kopie in uw mailbox, met het telefoonnummer van de eigenaar.

Vragen over onze website?

We helpen u graag via ons contactformulier. Of stuur ons een bericht per e-mail.