Arnhem Bed and Breakfast rijker na faillisement

Geplaatst op: 08 november 2013

Arnhem is een Bed and Breakfast rijker. Een kleinschalig hotel in Arnhem werd daaraan voorafgaand failliet verklaard. Begin oktober werd het faillisement van Hotel Blanc aan de Coehoornstraat in Arnhem uitgesproken. 

Het hotel dat gesitueerd was in een momumentaal pand vlakbij het centraal station in Arnhem wordt nu dus een Bed & Breakfast en zal de naam Townhouse 10 gaan dragen. ''Na 23 jaar wilde ik niet zomaar opgeven'', vertelt eigenaresse Jolande van Amerongen aan dagblad De Gelderlander. 

Gelukkig waren er nog geen schuldeisers. Van Amerongen heeft het faillissement dan ook zelf aangevraagd. Zij voorzag dat ze het eind van het jaar niet meer zou gaan redden. Om te voorkomen dat het op een vervelende manier afliep vroeg zij zelf het faillisement van het hotel aan. 

De website van de accommodatie en de naambordjes in het hotel zullen binnenkort worden aangepast naar de nieuwe handelsnaam 'Townhouse 10'. De zaalverhuur en het café zijn van het bedrijf zijn gestoten. De meeste medewerkers zijn hun baan kwijt geraakt door het faillisement. Van Amerongen runt al een Bed and Breakfast in het nabij gelegen Velp.

Meer nieuws »

Meer berichten

BnB Contact

Persoonlijk contact?

Stuur de B&B-eigenaar uw bericht en ontvang direct een kopie in uw mailbox, met het telefoonnummer van de eigenaar.

Vragen over onze website?

We helpen u graag via ons contactformulier. Of stuur ons een bericht per e-mail.

Snel contact? Via onze Facebook Messenger!