Bed and Breakfast best beoordeeld door Nederlanders

Geplaatst op: 05 september 2013

Een verblijf in een Bed and Breakfast wordt door Nederlanders het hoogste gewaardeerd van alle accommodatietypes.  Een verblijf in een Bed and Breakfast in Nederland wordt gewaardeerd met gemiddeld een 9,2. Dat is hoger dan iedere andere accommodatievorm, maar Nederlanders bleken in het algemeen zeer tevreden over hun zomervakantie.

Populariteit van Bed and Breakfast
Een verblijf in een Bed and Breakfast wordt steeds populairder, zo berichtten wij al eerder in een artikel op deze website. Nederlanders kozen massaal voor een vakantie in een Bed and Breakfast in Nederland. Het verblijf in een Bed and Breakfast wordt met name hoog gewaardeerd door de goede prijs/kwaliteit-verhouding, de persoonlijke aandacht van de verhuurder en de bijzondere ligging van de accommodatie.  

Hogere beoordeling dan vorig jaar
Niet alleen over Bed and Breakfast accommodaties is men dit jaar erg tevreden. Gemiddeld scoorde de zomervakantie van 2013 een 8,3 in recensies op internet. Vorig jaar werd de vakantie nog met een 8,1 beoordeeld, zo blijkt uit onderzoek door reviewwebsite Zoover. Door de crisis doen mogelijk verhuurders meer hun best om het gasten naar de zin  te maken. Nederlanders genieten meer van de vakantie, omdat het minder van zelfsprekend is om regelmatig op vakantie te gaan. 

Vakantiehuizen en appartementen
Naast Bed and Breakfast-accommodaties werden ook vakantiehuizen goed beoordeeld. Zij ontvingen reviews met een 8,9 gemiddeld. Een derde plek is voor het verblijf in appartementen. Die scoorden gemiddeld gezien een 8,6.

 

Meer nieuws »

Meer berichten

BnB Contact

Persoonlijk contact?

Stuur de B&B-eigenaar uw bericht en ontvang direct een kopie in uw mailbox, met het telefoonnummer van de eigenaar.

Vragen over onze website?

We helpen u graag via ons contactformulier. Of stuur ons een bericht per e-mail.

Snel contact? Via onze Facebook Messenger!