Bed and Breakfast opent in badplaats Domburg

Geplaatst op: 21 juli 2015

Een nieuwe Bed and Breakfast in Domburg, biedt sinds kort een oase van rust, ruimte en Zeeuwse kust. Wilbert Rosman deed 25 jaar ervaring op bij een recreatiepark, maar besloot het roer om te gooien. Sinds mei van dit jaar runt hij zijn Bed and Breakfast 'Zee van Tijd'

'Niet achter de geraniums zitten'

Wilbert Rosman wilde graag nog een tijd 'lekker aan het werk blijven' en zeker niet achter de geraniums gaan zitten na zijn pensioen. Hij was werkzaam bij een recreatiepark en appartementencomplex in het eveneens Zeeuwse Westkapelle. Toen vrienden van hem het authentieke witte Zeeuwse huis waar hij nu zijn Bed & Breakfast in runt kochten en hij de kans kreeg voor zichzelf te beginnen hoefde hij niet ang na te denken. 'Ik heb deze kans met beide handen aangegrepen', aldus Rosman. 

De ideale locatie in Zeeland

Het witte huis ligt direct achter de duinen van de badplaats Domburg, volgens Rosman de ideale locatie voor een verblijf in Zeeland. In de tuin werd tijdens een één jaar durende verbouwing van het huis ook een zomerhuis met twee tweepersoonkamers is gebouwd. Deze twee kamers kunnen ook samengevoegd worden tot één vierpersoons verblijf. Aangrensend ligt de prachtige duintuin waar in de zomer het ontbijt met streekproducten wordt geserveeerd. Wilbert wilde vooral zorgen voor een luxe en comfortabele B&B, waar zijn gasten kunnen genieten van een relaxte strandvakantie in Zeeland. Dat lijkt met de realisatie van 'Zee van Tijd' in Domburg zeker gelukt! Met deze Bed & Breakfast in Zeeland is de waterrijke provincie een luxe onderkomen rijker.

 

Meer nieuws »

Meer berichten

BnB Contact

Persoonlijk contact?

Stuur de B&B-eigenaar uw bericht en ontvang direct een kopie in uw mailbox, met het telefoonnummer van de eigenaar.

Vragen over onze website?

We helpen u graag via ons contactformulier. Of stuur ons een bericht per e-mail.

Snel contact? Via onze Facebook Messenger!