Bed & Breakfast Boeken is verbeterd

Geplaatst op: 10 januari 2016

Bed & Breakfast Boeken (www.bedandbreakfastboeken.nl) is verbeterd. Een Bed en Breakfast boeken in Nederland en de rest van Europa is hiermee nog gemakkelijker geworden. De belangrijkste ontwikkeling is dat de website volledig mobielvriendelijk het nieuwe jaar ingegaan.

Mobiel Bed en Breakfast boeken

Een Bed en Breakfast via de mobiele telefoon of tablet boeken is enorm in opkomst in Nederland. Dat zien we aan de cijfers van mobiele bezoekers die de afgelopen jaren explosief zijn gestegen. Reden genoeg om de Bed en Breakfast website eens onder handen te nemen. In plaats van een mobiele website is gekozen voor een volledig ‘responsive’ design, dat zich aanpast aan de grootte van het scherm waarop het getoond wordt. Bed & Breakfast Boeken is daarmee klaar voor de mobiele revolutie die al enkele jaren geleden is ingezet.

Op PC een Bed and Breakfast boeken

Natuurlijk blijft men in Nederland ook de Bed and Breakfast op de PC boeken, maar ook daar zijn de voordelen van de vernieuwde website duidelijk merkbaar. Wie het venster van de website op een desktop computer kleiner maakt, zal zien dat de website zich automatisch aan het venster aanpast. De verschillende blokken schuiven onder elkaar en blijven ook bij een geminimaliseerd venster functioneel. Met andere verbeterpunten, waaronder grotere hoofdfoto’s voor iedere Bed and Breakfast, worden de B&B’s nog aantrekkelijker gepresenteerd.

Meer nieuws »

Meer berichten

BnB Contact

Persoonlijk contact?

Stuur de B&B-eigenaar uw bericht en ontvang direct een kopie in uw mailbox, met het telefoonnummer van de eigenaar.

Vragen over onze website?

We helpen u graag via ons contactformulier. Of stuur ons een bericht per e-mail.

Snel contact? Via onze Facebook Messenger!