Belgische Belle Epoque villa wordt bed en breakfast

Geplaatst op: 06 september 2013

Er wordt een Bed en Breakfast in België geopend in een schitterende villa in Hoeilaart, gelegen in Vlaams-Brabant. De restauratie van de fraaie villa Belle Epoque is onlangs voltooid. Het is een unieke Bed en Breakfast, omdat er niet alleen reguliere bezoekers verblijven, maar ook hun meegebrachte paarden.

  • Uitbaters/investeerders Bed en Breakfast gezocht
    Het agentschap voor Natuur en Bos, is nu op zoek naar uitbaters voor de Bed en Breakfast en organiseert daarom een aantal kijkdagen voor geïnteresseerden. Op 13 en 27 september en op donderdag 3 oktober zijn er kijkdagen voor geïnteresseerden.
  • Ligging van de Bed en Breakfast
    Hoeilaart ligt in het gebied De Groenendaal. Voor verdere ontwikkeling van een totaalconcept voor Groenendaal, is men op zoek naar private investerende uitbaters.
    De Groenendaal bestaat uit 2 gedeelten: het voormalige Kasteel van Groenendaal, de restanten van de priorijkerk van Groenendaal en het toenmalige washuis. Een tweede gedeelte ligt bij de afrit bij Brussel en het station van Groenendaal. Het bestaat uit een vierkantshoeve en de Villa Belle Epoque met paardenstallen, waarin nu een Bed en Breakfast gesitueerd is.
  • Ideale accommodatie voor ruiters
    Bed en Breakfast Belle Epoque is een ideale plek om te verblijven voor ruiters. De Bed en breakfast villa dateert uit het jaar 1900 en ligt in bosgebied en beschermd langschap. Vanuit de Bed en Breakfast is direct toegang tot de oefenrenbaar van Groenendaal en maar liefst 170 km. Ruiterspaden.
  • Andere recreanten ook welkom
    In de Bed en Breakfast kunnen dus paardenliefhebbers en hun paard uitstekend overnachten. Andere recreanten zoals mountainbikers, wandelaars en fietsers, maar ook zakenlui zijn in de Bed en Breakfast ook van harte welkom. In de winter kunnen de paardenstallen van de Bed en Breakfast ook verhuurt worden als winteropvang. De Bed en Breakfast biedt plaats aan 30 personen en er is daarnaast plaats voor 6 pensionpaarden.

Bron: Nieuwsblad.be

Meer nieuws »

Meer berichten

BnB Contact

Persoonlijk contact?

Stuur de B&B-eigenaar uw bericht en ontvang direct een kopie in uw mailbox, met het telefoonnummer van de eigenaar.

Vragen over onze website?

We helpen u graag via ons contactformulier. Of stuur ons een bericht per e-mail.

Snel contact? Via onze Facebook Messenger!