Buitenleven magazine lanceert erfgoedapplicatie

Geplaatst op: 07 oktober 2011

Het magazine ´Buitenleven´ lanceert vandaag haar Buitenleven Erfgoed App, met de mooiste erfgoedadressen van Nederland. Met veel beeldmateriaal en tekstuele inhoud wordt met deze iPad applicatie het erfgoed in beeld gebracht.

De app, voor iPad, bevat ongeveer130 erfgoedadressen en biedt een  overzicht van Nederlands erfgoed in al verschillende facetten, verdeeld over landgoederen, heerlijkheden, states en buitenplaatsen. Maar ook landschappen, ambachten en typisch Hollandse tradities worden beschreven en met veel beeldmateriaal geïllustreerd. Daarnaast geeft de app tientallen tips voor leuke bed & breakfast-adresjes in de buurt.

De erfgoederen worden gepresenteerd op een interactieve kaart van Nederland. Naast achtergrondinformatie over het erfgoed biedt de app een kijkje op het erfgoed middels foto- materiaal. Ook bevat de app uitgebreide achtergrondverhalen bij een dertigtal erfgoederen: deze verhalen bieden extra beeldmateriaal, leuke anekdotes en ontmoetingen met de bewoners.

De app is bijzonder vormgegeven en zeer gemakkelijk in gebruik. In de applicatie is Twitter geïntegreerd waardoor gebruikers aan de zijkant Buitenleven-tweets kunnen volgen, en is het mogelijk is daar meteen op te reageren.

Meer nieuws »

Meer berichten

BnB Contact

Persoonlijk contact?

Stuur de B&B-eigenaar uw bericht en ontvang direct een kopie in uw mailbox, met het telefoonnummer van de eigenaar.

Vragen over onze website?

We helpen u graag via ons contactformulier. Of stuur ons een bericht per e-mail.

Snel contact? Via onze Facebook Messenger!