Deel jouw tips voor een weekendje weg!

Geplaatst op: 28 november 2015

Voor onze website zijn wij op zoek naar mensen die het leuk vinden te schrijven! Heb je affiniteit met het toerisme in jouw regio, is schrijven je hobby en wil je je inzetten om het toerisme in jouw regio onder de aandacht te brengen bij een groot publiek? Word dan schrijver voor www.bedandbreakfastboeken.nl!

Geef jij 10 tips voor een weekendje weg?

Schrijf om te beginnen eens een artikel met 10 tips voor een weekendje weg in jouw stad. Of lever waardevolle informatie aan voor één van de provincie-pagina's van onze Toerisme Gids Nederland, die we de komende tijd willen vernieuwen. Bekijk als voorbeeld 10 tips voor een weekendje weg in Groningen. Hij hoeft net zo uitgebreid te zijn, maar dat mag natuurlijk wel!

Word webtekst-specialist

Als (beginnend) tekstschrijver ontvang je waardevolle informatie, waardoor je teksten leert schrijven die zowel door onze bezoekers als door Google gewaardeerd worden. Al schrijvende ontwikkel je jezelf tot webtekst-specialist. Heb je interesse in deze flexibele functie en wil je op die manier ook je CV nog eens uitbreiden? Neem contact met ons op door ons een introductie te sturen of verras ons door direct een artikel in te sturen. 

Meer nieuws »

Meer berichten

BnB Contact

Persoonlijk contact?

Stuur de B&B-eigenaar uw bericht en ontvang direct een kopie in uw mailbox, met het telefoonnummer van de eigenaar.

Vragen over onze website?

We helpen u graag via ons contactformulier. Of stuur ons een bericht per e-mail.

Snel contact? Via onze Facebook Messenger!