Hotelsterren.nl geeft onafhankelijk beeld

Geplaatst op: 07 november 2012

Wie regelmatig een weekendje of nachtje weg gaat en daarbij in een hotel verblijft, kent hem waarschijnlijk: het rode classificatiebordje bij de entree. Hotelsterren.nl is onafhankelijk en vergelijkt de hotels met elkaar op basis van sterren, en de daarbij behorende normen.

Onafhankelijk
Waar veel websites en classificaties, voor accommodaties zoals hotels en Bed & Breakfast, van commerciële aard zijn, baseert Hotelsterren zich alleen op de onafhankelijke Hotelclassificatie die door specialisten wordt uitgevoerd. Hiermee is de manier in tegenstelling tot veel andere classificatiesystemen echt transparant.

Koningklijke Horeca
Frans Hazen, sectorvoorzitter Hotels van Koninklijke Horeca Nederland is blij met de nieuwe website: ´Deelnemen kost niets. En omdat het een compleet overzicht is van álle officieel geclassificeerde hotels in Nederland, mogen we hotelsterren.nl volledig en onafhankelijk noemen´. Nederland telt momenteel ruim 2.300 geclassificeerde hotels. De website verkeert nog in een beginfase. Vanaf 2013 moet de boekingswebsite echt body hebben en een zo volledig mogelijk beeld geven van geclassificeerde hotels.

Bed and Breakfast
Een onafhankelijke en non-commerciële classificatie voor B&B bestaat nog niet. Wie liever in plaats van in een hotel een weekendje geniet in een Bed & Breakfast en daarnaast ook online wil boeken, kan terecht op bedandbreakfastboeken.nl. Net als hotelsterren.nl werkt deze boekingssite commissievrij voor eigenaren en kost een vermelding de ondernemers niets. B&B’s worden gewaardeerd van de unieke ligging, persoonlijke aandacht en de gunstige prijsstelling ten opzichte van hotels.

Meer nieuws »

Meer berichten

BnB Contact

Persoonlijk contact?

Stuur de B&B-eigenaar uw bericht en ontvang direct een kopie in uw mailbox, met het telefoonnummer van de eigenaar.

Vragen over onze website?

We helpen u graag via ons contactformulier. Of stuur ons een bericht per e-mail.

Snel contact? Via onze Facebook Messenger!