Nederlanders meest tevreden over Bed & Breakfast's

Geplaatst op: 30 december 2014

Een vakantie in een Bed & Breakfast wordt van alle vakanties het beste gewaardeerd. Nederlanders waren in 2014 ook over het algemeen zeer tevreden over hun vakantie. Dat blijkt uit nieuw onderzoek van vakantiewebsite Zoover.

B&B's scoren beter dan 5-sterrenhotels

Zoals gezegd werden Bed & Breakfast's bovengemiddeld hoog beoordeeld. Nederlanders zijn zó tevreden over hun vakantie in een Bed & Breakfast, dat zij het verblijf beoordelen met een gemiddeld rapportcijfer van een 9,17. Ook vakantiehuisjes zouden dit jaar zeer goed beoordeeld zijn. Ook 5-sterren-hotels doen het met een gemiddelde van 8,35 niet verkeerd, maar scoren toch beduidend lager dan hun kleinschalige Bed & Breakfast-concullega's. Het is niet voor het eerst dat B&B's het beste in het Zoover-onderzoek uit de bus komen; ook vorig jaar waren Nederlanders het meest tevreden over vakanties in een Bed & Breakfast. 

Hoogste rapportcijfers ooit

Het gemiddelde cijfer dat Nederlanders hun vakantie in 2014 geven is een 8,15 ; nooit eerder waren Nederlanders zó tevreden. Het cijfer is dit jaar iets hoger dan het cijfer dat zij vorig jaar gaven, namelijk een 8,12. Het goede weer afgelopen zomer draagt volgens de website bij aan dit hogere cijfer.  

Vakanties die Nederlanders in Nederland vierden worden gemiddeld met een 7,98 beoordeeld. Oostenrijk wordt met een gemiddeld rapportcijfer van 8,18 van de landen het best beoordeeld, op de voet gevolgd door Portugal die een 8,17 scoort. 

 

Meer nieuws »

Meer berichten

BnB Contact

Persoonlijk contact?

Stuur de B&B-eigenaar uw bericht en ontvang direct een kopie in uw mailbox, met het telefoonnummer van de eigenaar.

Vragen over onze website?

We helpen u graag via ons contactformulier. Of stuur ons een bericht per e-mail.

Snel contact? Via onze Facebook Messenger!