Open dag bij Bed & Breakfasts in Brabant

Geplaatst op: 28 maart 2015

Vijf eigenaren van Bed & Breakfasts in Brabant openen op 19 april aanstaande hun deuren tijdens het evenement 'Beleef de dag van de B&B'. Het evenement wordt voor de tweede keer georganiseerd en dit jaar is er een plaatselijk goed doel aan verbonden. 

Laagdrempelig

'Veel mensen vertellen ons dat ze zo benieuwd zijn hoe het er binnen bij ons uit ziet. Wij vertellen hen dan dat ze altijd welkom zijn, maar met dit evenement maken we het extra laagdrempelig om eens langs te komen', vertelt Mely Rooymans van B&B 't Heideroosje aan Bedandbreakfastboeken.nl. 

Kraampjes bij iedere Bed & Breakfast

De vijf Bed & Breakfasts hebben een fietstocht uitgezet die de deelnemers langs de verschillende accommodaties leidt. Bij elke B&B is er een leuk aanbod van kraampjes. Iedere Bed & Breakfast biedt de bezoeker aan wat bij hem of haar past. 'Bij de één kan dat iemand zijn die stroopwafels bakt, bij de ander zal bijvoorbeeld muziek te horen zijn', aldus Rooymans. 

Kans op 1 van de vijf gratis overnachtingen!

Met het evenement steunen de B&B's een plaatselijk goed doel, te weten de Rode Kruis Bungalow in Lierop, door bij te dragen aan de aanschaf van een een hoog/laag bed. Bij het VVV in Asten en Someren zijn de routekaarten te verkrijgen. Bij de B&B's zijn stickerkaarten te verkrijgen en bij iedere B&B ontvangen de deelnemers een sticker. Voor iedere volle kaart doneren de B&B's een bedrag aan het goede doel.  Maar niet alleen aan het goede doel doel is gedacht; wie alle vijf de accommodaties bezoekt, maakt kans op één van de vijf gratis overnachtingen. 

Waar en wanneer?

De dag begint om 11.00 uur en duurt tot 17:00 uur. Deelnemende Bed & Breakfasts zijn:

  • Het Maagdenhuis, Moussaultstraat 9, 5721 KE te Asten;
  • Hoeve Nijssen, Dijkstraat 64 te Asten; 
  • Leendershoeve, Behelp 2a te Asten - Heusden; 
  • Gasterij de Heihorst, Vaarselstraat 55 te Someren en
  • B&B 't Heideroosje, Groeneweg 10 te Someren Heide.

 

 

Meer nieuws »

Meer berichten

BnB Contact

Persoonlijk contact?

Stuur de B&B-eigenaar uw bericht en ontvang direct een kopie in uw mailbox, met het telefoonnummer van de eigenaar.

Vragen over onze website?

We helpen u graag via ons contactformulier. Of stuur ons een bericht per e-mail.

Snel contact? Via onze Facebook Messenger!