Sonja Bakker start Bed and Breakfast

Geplaatst op: 24 november 2013

Een nieuwe uitdaging voor Sonja Bakker: na haar grote successen als afslank-goeroe, start ze samen met haar man Jan Reus een Bed and Breakfast.

De Bed and Breakfast van Sonja Bakker gaat ze starten in een monumentaal pand in het Noord-Hollandse Hoorn. ‘Hiermee zetten we een streep onder Jan’s leven met zijn vorige vrouw op Ibiza’, vertelt Sonja aan De Telegraaf. Jan Reus verhuurde op Ibiza appartementen. Sonja en Jan willen met de nieuwe Bed and Breakfast gezamenlijk gaan ondernemen.

Het huis wordt nu nog verbouwd, om het helemaal geschikt te maken als Bed and Breakfast. Jan coördineert die verbouwing. Sonja gaat door met mensen te helpen bij het afvallen. Ze miste het contact met de mensen, maar wilde geen een-op-een-consulten meer geven. De burgemeesterswoning is het voormalige kantoorpand van Sonja en biedt haar de mogelijkheid tot een mooie middenweg.

Update 6/12/13:
De plannen van Sonja Bakker om een Bed and Breakfast te starten zijn wat kleinschaliger van aard dan in eerste instantie in de media te lezen was. Sonja hoopt van de gemeente Hoorn toestemming te krijgen om af en toe deelnemers van haar workshops in het pand te kunnen laten overnachten in het monumentale pand 'Achter de Vest 56'.


 

Bron: Noordhollands Dagblad (foto Marcel Rob)

Meer nieuws »

Meer berichten

BnB Contact

Persoonlijk contact?

Stuur de B&B-eigenaar uw bericht en ontvang direct een kopie in uw mailbox, met het telefoonnummer van de eigenaar.

Vragen over onze website?

We helpen u graag via ons contactformulier. Of stuur ons een bericht per e-mail.

Snel contact? Via onze Facebook Messenger!