Bed & Breakfast Omroep Max 2017 voortaan op zondag

Geplaatst op: 12 mei 2017

Het seizoen van Bed & Breakfast Omroep Max 2017 wordt uitgezonden op de zondag. Het populaire programma waarin eigenaren elkaars B&B's testen, was voorheen op vrijdagavond te zien. De eerste uitzending is al aanstaande zondag. De uitzending van 14 mei 2017 is om 22:00 uur te zien bij Omroep Max op NPO1, vanaf 21 mei 2017, zijn de uitzendingen om 21:20 uur te zien. Het belooft weer een kritisch seizoen te worden. 

Kritiek in Bed & Breakfast seizoen 2017

In de eerste aflevering van 14 mei 2017 komen de deelnemers uit Drenthe, Overijssel en Gelderland. Hoewel de toon in het programma door de jaren heen positiever wordt, liegt de kritiek op elkaars B&B's er ook niet jaar niet om. Van opmerkingen die als compliment opgevat kunnen worden zoals "Is dit niet te chique voor mij?" tot kritiek op de bedden: "Ik denk slapen op de grond". Een ander heeft moeite met het formaat van de badkamer: "Als je op de wc zit hier, dan kun je met je tenen in het doucheputje de boel schoonmaken".

Uitzending zondag 2017 Bed & Breakfast Omroep Max gemist

Heeft u de uitzendingen 2017 van Bed & Breakfast van Omroep Max op zondag gemist? Dan kunt u Bed & Breakfast bij ons op een later moment terugkijken via een koppeling met Uitzending Gemist.

Adressen deelnemers Bed & Breakfast

U vindt bij ons ook een Overzicht adressen deelnemers Bed & Breakfast, zodat u de B&B's van Omroep Max 2017 gemakkelijk kunt boeken. 

Meer nieuws »

Meer berichten

BnB Contact

Persoonlijk contact?

Stuur de B&B-eigenaar uw bericht en ontvang direct een kopie in uw mailbox, met het telefoonnummer van de eigenaar.

Vragen over onze website?

We helpen u graag via ons contactformulier. Of stuur ons een bericht per e-mail.

Snel contact? Via onze Facebook Messenger!