Bed & Breakfast Te Koop in België

Geplaatst op: 16 januari 2018

U wilt een Bed and Breakfast in België kopen of verkopen. Dan biedt deze rubriek Bed & Breakfast Te Koop in België een mooi overzicht. Steeds meer mensen starten in België een B&B. Daardoor neemt de vraag naar bestaande B&B's en voor Bed en Breakfast geschikte objecten gestaag toe. Tegelijkertijd zijn er ook mensen die hun Bed and Breakfast in België willen verkopen. Of mensen die een pand in de verkoop hebben dat uitermate geschikt is voor de start van een Bed en Breakfast.

Bed & Breakfast Te Koop in Vlaanderen (België)

In Vlaanderen op zoek naar een Bed and Breakfast Te Koop of wilt u juist een pand verkopen? De regio's waar wij binnenkort panden te koop aanbieden zijn Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en West-Vlaanderen. Vlaanderen is populair voor een weekendje weg in een Bed and Breakfast. Daarom wil men graag panden in de buurt van steden als Antwerpen, Hasselt, Gent, Leuven en Brugge kopen om een Bed en Breakfast in te starten. Daarnaast worden hier binnenkort ook panden aangeboden in meer landelijk gebied in België.

Bed and Breakfast Te Koop Lanaken (Vlaanderen)

B&B in Lanaken Te Koop, Kesselt- Lanaken, Limburg (VERKOCHT!)

Vraagprijs    €399.000,- k.k.
Adres    Smisstraat 45, 3620 te Kesselt-Lanaken
Type woning    Vrijstaande woning
Oppervlakte    woning 355 m²  / perceel 694 m²
Aantal kamers    7 kamers 5 gastenkamers
Website    www.immofair.be

bed and breakfast masstricht limburg te koop

Deze Bed & Breakfast is onlangs verkocht en stond ook geadverteerd in ons overzicht ‘Bed & Breakfast Te Koop in Nederland’. De rest van de tekst is daar nog te vinden. 

 

Bed and Breakfast Te Koop Antwerpen (Vlaanderen)

Wilt u een Bed and Breakfast kopen in Antwerpen (Vlaanderen) in België? Dan biedt deze rubriek u binnenkort interessant aanbod. Uw B&B hier te koop aanbieden? Dat kan! Lees onderaan de pagina hoe u de informatie kunt insturen.

Bed en Breakfast Te Koop Limburg (Vlaanderen)

Een B&B in Limburg kopen of verkopen? Dat kan met deze rubriek Bed & Breakfast Te Koop in België. Adverteer uw B&B nu met korting!

Bed and Breakfast Te Koop Oost-Vlaanderen

In Oost-Vlaanderen op zoek naar een Te Koop staande Bed and Breakfast? Wij verzamelen het aanbod van Bed & Breakfast Te Koop in België.

Bed en Breakfast Te Koop Vlaams-Brabant (Vlaanderen)

Op zoek naar een B&B in Vlaams-Brabant om te kopen? Binnenkort vindt u hier het volledige Te Koop staande overzicht van Vlaams-Brabant. Adverteren in de rubriek Bed & Breakfast Te Koop in België kan nu met korting!

Bed and Breakfast Te Koop  West-Vlaanderen

Ook in West-Vlaanderen staan uiteraard B&B's Te Koop. Zoekt u een Bed and Breakfast of wilt u een Bed and Breakfast in West-Vlaanderen verkopen? Als u de gegevens nu instuurt kunt u met korting in de rubriek Bed & Breakfast Te Koop in België adverteren.

Bed & Breakfast / Gîte in Wallonië Te Koop

Wilt u een Bed and Breakfast kopen in Wallonië, het Franstalige deel van België? Dan heeft u de keuze uit vijf Waalse provincies om een B&B of Gîte te kopen. Vind B&B's in Waals-Brabant, Hennegouwen, Luik (Liëge), Luxemburg (Luxembourg) of Namen die te koop staan.

Bed & Breakfast Luxemburg (België) Te Koop

Bed & breakfast te koop in de Belgische Ardennen, Provincie Luxemburg

Vraagprijs:    € 349.000,- k.k.
Adres:    Rue Haute 10, 6997 Mormont (gemeente Erezee)
Type woning:    Vrijstaande woning
Oppervlakte:    perceel 836 m² 
Aantal kamers:    9 kamers, 5 gastenkamers

Droomt u ervan ook om in een prachtige omgeving met mooie uitzichten iets leuks te beginnen, een eigen B&B waar je veel mensen mag ontvangen en het hun naar de zin te maken?

Dit is uw kans. Na 11 jaar wordt het voor ons tijd voor iets anders. Met veel plezier hebben we onze B&B gehad en vele mensen mogen ontmoeten. Vrienden aan overgehouden, dat is toch geweldig.

Wij hebben een half vrijstaand voormalig boerderijtje. Kom binnen in de gang en links is de gezellige salon voor de gasten, met de lange eettafel, waar veel mooie momenten zijn langsgekomen. Terug in de gang is aan de rechterkant onze woonkamer met daarachter de keuken, die van alle gemakken voorzien is.

De trap op naar de 1e verdieping, hier zijn 3 gastenkamers, allen een douche en toilet, eigen slaapruimte met berging en badkamer. Kleine linnenkamer. Op de 2e verdieping zijn 2 ruime gastenkamers, met douche en toilet, op de etage is nog een kleine hobbykamer. Geniet van de geheel omheinde tuin met diverse zitjes en het prachtige uitzicht. Wandelmogelijkheden zijn er vanaf het huis.

In onze B&B staan we klaar voor iedereen, maar ook mensen met honden, die waren en zijn nog steeds van harte welkom. Van ons kunt u het adressenbestand krijgen, zit bij de prijs in. Naam van ons is echt verbonden aan onszelf en blijft van ons.

Heeft u interesse?  Neem vrijblijvend contact met ons op per mail, maar leuker is het per telefoon, dat praat wat makkelijker. 

E-mail: info@chezmaranoa.be
Telefoon: +324874-91614 of +3286-389255
Website: www.chezmaranoa.be


Bed and Breakfast in de Belgische Ardennen, Grandmenil, in provincie Luxemburg (België) Te Koop: (DEFINITIEF) VERKOCHT

Type woning: 8 slaapkamers, waarvan 4 gastenkamers (3x 2tot3-persoons en 1x 5-persoons)
Oppervlakte: woning 350 m²  / perceel 2540 m² 
Aantal kamers    9 kamers / 6 gastenkamers

b&b te koop belgische ardennen luxemburg belgiëLa cour de Grandmenil is een stijlvol gerenoveerde woonboerderij uit 1946 met 4 ruime moderne gastenkamers (25 m²), waaronder een familiekamer (45m²) voor 5 personen. Elke kamer beschikt over een eigen badkamer. Voor de gasten is er een eigen eetkamer en zitkamer. Buiten is er een groot terras met mooi uitzicht. De B&B is bekroond met 3 korenaren (groot comfort) en erkend door het Waals toeristisch orgaan. 

Het is bijzonder mooi wonen in deze landelijk gelegen woonboerderij. Tegenover de B&B staat een goed bewaarde Pantzer tank uit de WOII die veel bezoek trekt. In 2017 zal ook een klein museum over de Slag om Grandmenil zijn deuren in het dorp openen. Wandelaars en fietsers kunnen meteen bij de B&B starten. Overige attracties en activiteiten in de Ardennen zijn bereikbaar op twintig minuten rijden. De B&B ligt zeer centraal in de Ardennen en is goed bereikbaar op slechts 5 minuten van de snelweg.

De voorzijde van de woonboerderij is geheel ingericht voor de gasten, de achterzijde is voor privégebruik. De woning is goed onderhouden en ingericht naar de tijd van nu. In 2007 is het pand, conform de verkregen vergunningen, vanbinnen compleet gerenoveerd en voorzien van isolatie. De privéwoning bestaat uit een keuken, een zitkamer, drie slaapkamers en een vlliering. In de boerderij zijn ook nog twee grote schuren met veel mogelijkheden.

De inboedel van de B&B is ter overname en reeds bij de vraagprijs inbegrepen. Evenals de overname van de goedlopende website en de reeds staande boekingen.
 

Bed and Breakfast in Vaux-sur-Sûre in Luxemburg (België) Te Koop

Vraagprijs    €840.000,- k.k.
Adres    Cobreville 43, 6640 Vaux-sur-Sûre
Type woning    Vrijstaande woning, 4 gevels / Bed & Breakfast / Gîte / Maison d'hôtes 
Oppervlakte    woning 170 m²  / perceel 3100 m²
Aantal kamers    9 kamers / 6 gastenkamers

Website    www.degezondkok.be
Telefoon    +32477660880
E-mail  ludoslaets@gmail.be

Uitzonderlijk vastgoed te koop in Luxemburg in België. Geschikt voor gebruik als B&B, hotel, gîte, maison d’hôtes,… Instapklaar. Volledig vernieuwd 2014. Prachtig uitzicht.

 

 

 

Bed & Breakfast Namen (België) Te Koop

B&B Te Koop, in de natuur van de Naamse Ardennen, België

VERKOCHT! 

Vraagprijs: €. 415.000
Adres : op aanvraag
Type woning: boerderij / Bed & Breakfast met privéwoning
Oppervlakte: 14 are 
Aantal kamers: 3 privékamers en 4 gastenkamers

“Droom niet je leven, maar leef je droom!”

B&B Te Koop Namen Ardennen België

Al lang aan het dromen over een rustiger leven midden in de natuur? Geen file, geen stress, maar heerlijk werken en gasten ontvangen in een dorpje in de Naamse Ardennen, het kan.

Onze B&B, waar we 7 jaren ons hart en ziel hebben in gestoken, is te koop. Wij gaan op pensioen en willen de wereld verder verkennen.

De verbouwde hoeve heeft 4 mooie ingerichte kamers waar je 10 gasten kan ontvangen. Ze hebben elk een badkamer met wc en douche. Er is een ontbijtruimte waar de ochtendzon heerlijk binnen schijnt. Het gezellige salon, met haard en zicht op tuin heeft ook nog een koele kelder, gevuld met plaatselijke biertjes en ander lekkers.

Het privégedeelte omvat een leefruimte met zicht op tuin en privéterras, grote keuken, berging, aparte inkom met trap naar de verdieping met 2 ruime slaapkamers, een grote linnenkamer en badkamer, daarboven een grote zolder. Er is een parking, groot tuinhuis, hondenren en kippenhok bevinden zich in de mooie tuin.

De B&B ligt vlakbij wandel- en mountainbike routes. In alle seizoen is het er prachtig wonen en genieten. We hebben vele gasten die telkens weer komen om van de rust te genieten. Voor diegene die actie willen is niets ver weg. Goed bereikbaar voor kanotocht, klimsport en voor een leuk stadsbezoek aan Dinant of Bouillon.

Onze instapklare B&B is over te nemen met klantenbestand, reserveringen, website en volledige inboedel. Interesse, bel of mail voor meer info en foto’s.

Bed & Breakfast België starten?

bed and breakfast starten marketingU wilt een B&B starten en heeft interesse in de aankoop van een bestaande Bed & Breakfast of in de aankoop van een object waarin u een Bed and Breakfast zou kunnen starten.

Natuurlijk biedt dit aanbod u een overzicht van Te Koop staande B&B's in België, maar we gaan graag een stukje verder. Als boekingssite voorzien wij starters van B&B's graag van gratis informatie over een 'Bed and Breakfast Starten'. U vindt er onder andere informatie over wetten & regels en marketing, waaronder de Bed&Breakfast Marketing Mix.

Uw woning / B&B in België te koop aanbieden?

  • Als makelaar of particulier een voor gebruik als B&B geschikt pand te koop aanbieden?
  • Met onze rubriek 'Bed & Breakfast Te Koop in België' hebben we inmiddels een top-positie in Google(.nl). Omdat deze pagina voor België (in relatie tot onze Te koop rubriek voor Nederland) nog nieuw is, is het nu mogelijk om uw bestaande Bed & Breakfast voor gereduceerd tarief bij ons te Koop aan te bieden. 

Er gelden nu de volgende actie-tarieven. Vermelding per 2 maanden € 25,00  € 12,50 of per 12 MAANDEN € 49,00 € 29,-  INCLUSIEF 21 % BTW. 

Download direct het aanmeldformulier B&B Te Koop in België en mail ons het ingevulde formulier. Vragen? Neem contact met ons op.

Meer nieuws »

Meer berichten

BnB Contact

Persoonlijk contact?

Stuur de B&B-eigenaar uw bericht en ontvang direct een kopie in uw mailbox, met het telefoonnummer van de eigenaar.

Vragen over onze website?

We helpen u graag via ons contactformulier. Of stuur ons een bericht per e-mail.

Snel contact? Via onze Facebook Messenger!