Bed & Breakfast Te Koop in Nederland

Geplaatst op: 06 januari 2018

Ruim 30 B&B's Te Koop in Nederland verzameld in één (altijd up-to-date) overzicht. Zelf een B&B Te Koop aanbieden kan natuurlijk ook. Bekijk onderaan de pagina onze voordelige tarieven.

De vraag naar geschikte panden om een Bed and Breakfast in Nederland te starten stijgt door de enorme populariteit van Bed and Breakfast. In Nederland zijn er meer dan 5000 B&B accommodaties, waardoor ook regelmatig panden te koop aangeboden worden die in gebruik zijn (geweest) als Bed and Breakfast. Bekijk ook eens ons boekbare aanbod van Bed and Breakfast in Nederland.

Bed and Breakfast overnemen: voordelen bestaande B&B kopen. 

Wilt u een te koop staande Bed and Breakfast overnemen? Het voordeel van een bestaande Bed and Breakfast kopen is in de eerste plaats dat het pand vaak over extra voorzieningen beschikt zoals kamers met badkamers. Daarnaast kan het overnemen van een bed and breakfast gunstig zijn, als de bed and breakfast al een goede naam heeft opgebouwd en daardoor mogelijk ook een bepaalde bezettingsgraad heeft. Daarnaast is het voordelig dat bij het kopen van een bestaande Bed and Breakfast meestal al vergunningen of inschrijvingen bij de gemeente geregeld zijn.

Bed and Breakfast kopen of verkopen?

Onderstaand vindt u binnenkort een overzicht van te koop staande B&B's in Nederland. Wilt u uw pand onder de aandacht brengen van de gerichte doelgroep van potentiële starters van Bed & Breakfast, scroll dan naar de onderkant van deze pagina voor het aanmeldformulier. Wilt u een Bed and Breakfast kopen, dan vindt u hier een mooi aanbod van B&B's in Nederland.

Bed and Breakfast te koop op de Waddeneilanden

Te Koop: B&B op Texel, Den Burg, Noord-Holland

Vraagprijs€ 1.410.000,00
AdresRozendijk 16-16A
Type woningWoonboerderij/Bed & Breakfast
Oppervlaktewoning 216 + 80 m²  / perceel 2.310 m² 
Aantal kamers16 kamers /8 gastenkamers

bed en breakfast texel te koop den burg waddeneilanden nederlandTe koop: een in 2009 gerenoveerde woonboerderij op het eiland Texel met elf slaapkamers, elf badkamers, vijf woonkamers, waarvan een grote middenruimte en een grote openkeuken met vier fornuizen, waar de gasten zelf kunnen koken. Wij koken ook op aanvraag en geven kookworkshops. De B&B is sinds 2009 open en loopt goed. Het seizoen is jaarrond, en Texel is nog steeds meer en meer in trek. 

De B&B wordt gebruikt voor losse kamer verhuur, voor gezinnen, voor groepen, familieweekenden, bedrijfsuitjes/trainingen, workshops en cursussen, kortom genoeg mogelijkheden en afwisseling. Door de ideale ligging, tussen de Koog en Den Burg, midden tussen de weilanden en vlakbij het bos en strand, ligt de B&B op een A1 locatie.

De B&B is vrijstaand, heeft vrij uitzicht, terrassen, een moestuin, een minikas, kippenhok en ren voor minivarken. Verder is er een siertuin met kunst en fruitbomen. Op het perceel bevinden zich nog 2 grote schuren (193m’) waarvan 1 een herbouwvergunning heeft en deze kan je uitbreiden met een tweede verdieping.

En waarom willen we dan een goedlopende B&B op het mooie eiland Texel verkopen? We zijn verliefd geworden op een dorp in Spanje, vlak bij de kust, je kan de zee zien liggen. En nu onze zoon nog geen puber is, en mijn gewrichten het beter doen onder de Spaanse zon, wagen we het erop. En zetten we onze B&B te koop, om onze nieuwe droom waar te maken. Zodat iemand die dit leest zijn/haar droom kan waarmaken: een nieuwe “ik vertrek” naar Texel.

Geïnteresseerd? Kom langs, mail of bel voor meer info. Neem contact op via info@isolabella.nu of telefonisch via +31641767232. Voor meer info zie ook de website www.isolabella.nu. 

Bed and Breakfast te koop in Brabant

B&B De Kippenburg, Berlicum: wonen op een van de mooiste locaties nabij 's-Hertogenbosch:

NIET LANGER BESCHIKBAAR!

Vraagprijs€ 1.175.000
  
Type woningvoormalig heerboerderij/ Bed and Breakfast 
Oppervlaktewoning 460 m²  / perceel 12.795 m² 
Aantal kamers12 kamers

bed and breakfast brabant den bosch te koop

B&B De Kippenburgh is een zeer goedlopende bed&breakfast, 7 kilometer ten zuiden van de Brabantse hoofdstad 's-Hertogenbosch. De oude heerboerderij uit 1892 heeft vier ruime appartementen, drie daarvan zijn ondergebracht in het oude stalgedeelte. In het woongedeelte bevindt zich op de eerste verdieping een vierde appartement.

De Kippenburgh is omgeven door 4.500 m2 tuin voorzien van diverse terrassen, vijver, hooimijt en een grote houten schuur met plaats voor meerdere auto’s.

Woonhuis

Het woonhuis beschikt over veel originele details zoals ornamentenplafonds van 3.60 m hoog, paneeldeuren, glas-in-lood ramen, schouwen en fraaie binnenluiken met vensterbank.

De representatieve ontvangsthal biedt toegang tot alle vertrekken in het woonhuis. De zit- en eetkamer zijn voorzien van fraaie schouwen en vaste kasten. De vloer is voorzien van marmeren tegels met vloerverwarming.

De woonkeuken heeft een op maat gemaakte keuken met een waanzinnig uitzicht over de achtertuin en de landerijen. Hier bevindt zich ook de toegang tot de (wijn)kelder met een stahoogte van 1.80 m. 

De slaap-/werkkamer op de begane grond is voorzien van een wastafelmeubel. Deze kamer kan uiteraard ook als werk-, speel of televisiekamer fungeren.

De eerste verdieping geeft toegang tot:

  • een pantry
  • drie ruime slaapkamers
  • badkamer
  • separaat toilet
  • berging met opstelling CV installatie

B&B gedeelte

Alle appartementen zijn middels een zelfstandig entree te bereiken en zijn allen voorzien van een pantry en badkamer. 

Eén appartement beschikt over een bovenverdieping met maximaal 4 slaapplaatsen. De overige appartementen in het stalgedeelte zijn geschikt voor 2 personen.

Bed and Breakfast te koop in Drenthe

B&B Te Koop 't Rond Bargie, Exloo, Drenthe

Vraagprijs€ 685.000
AdresPolweg 3a, 7875 CG te Exloo
Type woningwoonboerderij / Bed & Breakfast
Oppervlaktewoning 460 m²  / perceel 12.795 m² 
Aantal kamers5 kamers

bed and breakfast exloo drenthe te koop

Deze ruime woning is een vakantiehuis aan de rand van Exloo in Drenthe en staat te koop. De woning is thans in gebruik als Bed & Breakfast en biedt plaats aan gezelschappen tot 10 personen. Het is een ideale locatie om wonen en werken in een vrije omgeving te combineren. Meer informatie en contact via de accommodatiepagina van 't Rond Bargie.

Bed en Breakfast Dalerhoeve Te Koop, Dalen, Drenthe

Vraagprijs€ 795.000,00
AdresBreewarsdyk 6, 8711 GZ Workum
Type woningVrijstaand landhuis met koetshuis / Bed & Breakfast
Oppervlaktewoning 216 + 80 m²  / perceel 2.310 m² 
Aantal kamers11 + 3 kamers

bed en breakfast drenthe te koopIn de kom van het dorp, ca 1 km van de autoweg, in een rustige omgeving, met een prachtige tuin, meerdere terrassen, waarvan 1 overdekt, een prieel, royale vijverpartij, 2 garages, aparte schuurruimte, geheel met sauna en inpandig zwembad. De woning is niet in gebruik als Bed & Breakfast, maar leent zich daarvoor wel uitstekend. 

Geïnteresseerd? Neem contact op via jbwesseling@topdraad.nl of telefonisch via 0524552296.

Bed and Breakfast te koop in Friesland

Te Koop in directe omgeving van Leeuwarden: woonboerderij met mogelijkheid tot B&B in Friesland

Vraagprijs€ 750.000,00
AdresZomerweg 22, 9455 MA Tytsjerk (Fr)
Type woningWoonboerderij
Oppervlaktewoning 288 m²  / perceel 3145 m² 
Aantal kamers7 kamers (5 slaapkamers)

bed and breakfast vinkega friesland

Op 15 autominuten van het historische Leeuwarden, Culturele Hoofdstad 2018, ligt onze prachtige deels rietgedekte woonboerderij midden tussen de weilanden. De lange oprit voert naar het woonhuis dat verscholen ligt achter een fraai aangelegde heemtuin met volledige privacy. Aan de oost- en zuidkant royale zichtlijnen over het Friese landschap. De woonkamer heeft een hoog plafond waarin nog het gebinte van de boerderij goed te zien is. De Friese geeltjes (traditionele steentjes) de binnendeuren die nog op de originele wijze sluiten, het zijn de details die het huis karakter geven. De ruime en sfeervolle slaapkamers zijn verdeeld over twee vleugels. Het pand heeft twee zeer royale en luxe badkamers en drie toiletten. Door de twee entrees is dit pand goed in te richten als B&B. Ook wonen en werken laat zich makkelijk combineren. De directe nabijheid van o.a. het monumentale Leeuwarden, nationaal park De Alde Feanen bij Eernewoude en het historische Dokkum maakt deze woonboerderij tot een zeer geschikte locatie voor B&B. Bezoek dit pand, voel de sfeer en zie de mogelijkheden van dit bijzondere project. 

U kunt voor meer informatie over dit prachtige voor B&B geschikte object, rechtstreeks met de eigenaren contact opnemen.
E-mail: jorritsmag@gmail.com
Telefoon: +31 6 532 64 195
Website: www.zomerweg22.nl

B&B Te Koop De Etage, Vinkega, Friesland

Vraagprijs€ 449.500,00
AdresNoordwolderwe 56, 8393RG Vinkega (Fr)
Type woningVrijstaand woonhuis / Bed & Breakfast
Oppervlaktewoning 175 m²  / perceel 670 m² 
Aantal kamers5 kamers (4 slaapkamers)

bed and breakfast vinkega friesland

Omdat wij kleiner willen gaan wonen bieden wij ons heerlijke huis met B&B te koop aan. Eventuele kopers mogen zonder meerprijs de gehele inboedel van de B&B overnemen. De B&B heeft 2 slaapkamers plus een eet/zitkamer en kan vier gasten ontvangen. Deze is gevestigd op de bovenverdieping van onze woning met een eigen opgang, waardoor de gasten een gevoel van vrijheid ervaren. De B&B is gesitueerd te midden van een landelijke omgeving, omringd door bossen en meren en is heel erg geschikt als uitvalsbasis voor wandelaars en fietsers. Uiteraard is dit stukje Nederland ook heel erg goed te verkennen met de auto. In de naaste omgeving zijn allerlei faciliteiten zoals supermarkten, eetgelegenheden, musea en markten enz.

U kunt bellen voor informatie of een bezichtiging contact opnemen via de vermelding van B&B de Etage op onze website. Of bel 0561432079 of 0610833719.

Herenhuis Te Koop: Bed and Breakfast de Opstap , Noordwolde, Friesland

Vraagprijs€ 475.000,00
AdresNieuweweg 86, 8391 KS, Noordwolde
Type woningVrijstaand herenhuis / Bed & Breakfast
Oppervlaktewoning 400 m²  / perceel 1124 m² 
Aantal kamers9 kamers

bed and breakfast workum friesland te koop

Ons herenhuis 'Bed and Breakfast de Opstap' is te koop. Het voormalig Fries cafe is grondig gerenoveerd met behoud van karakteristieke eigenschappen en is nu een woonhuis met inpandig appartement met eigen voordeur en dubbele garage is. De begane grond bestaat uit een hal met toilet, een woonkeuken, eetkamer met schouw en houtkachel, eetkamer met houtkachel, slaapkamer en badkamer met dubbele wastafels, inloopdouche, ligbad, toilet en sauna. De begane grond is voorzien van vloerverwarming. De etage is te bereiken via een unieke dubbele ronde trap en heeft 3 grote slaapkamers, badkamer met 2 wastafels, inloopdouche, toilet en ligbad en het inpandige appartement met keuken, zitruimte en 2 slaapkamers. De tuin op het zuiden heeft diverse fruitbomen en een groot terras. De garage is groot genoeg voor meerdere auto's en heeft een smeerput en werkplaats. Tevens is er een parkeerplaats op eigen terrein. Het herenhuis is grondig geïsoleerd en heeft energielabel A. De B&B is eenvoudig uit te breiden met 3 slaapkamers.

U kunt bellen voor informatie of een bezichtiging met onze makelaar. Ga naar www.funda.nl, mail naar ellen@vander-hoorn.nl of bel naar  06-40408000.

Prachtige woning, Hurdegaryp/Hardegarijp, Friesland
(geschikt voor o.a. B&B)

VERKOCHT!

AdresDe Horst 2A te Hurdegaryp/Hardegarijp
Type woningVrijstaande dubbele woning met gastenverblijf
Oppervlaktewoning 265m²  / gastenverblijf 100m² 
Aantal kamers11 kamers (2 badkamers)

bed and breakfast vinkega friesland

  • Prachtig vrijstaand pand, geschikt voor vele doeleinden, o.a. Bed & Breakfast.
  • Ook zeer geschikt als zorgwoning en/of aanleunwoning.
  • Centraal in het dorp gelegen met dubbele carport en vrijstaand gastenverblijf.
  • Openbaar vervoer binnen 10 minuten loopafstand (trein en bus)
  • Grote ruime living met open haard en openslaande deuren naar het verwarmde terras op het zuiden.

Landhuis Breewar, Workum, Friesland

VERKOCHT!
Deze B&B is heet nu B&B La Dolce Fricia in Workum en is niet meer te koop!

AdresBreewarsdyk 6, 8711 GZ Workum
Type woningVrijstaand landhuis met koetshuis / Bed & Breakfast
Oppervlaktewoning 216 + 80 m²  / perceel 2.310 m² 
Aantal kamers11 + 3 kamers

bed and breakfast workum friesland te koopAltijd al gedroomd van het starten van een eigen Bed & Breakfast? Landhuis "Breewar", oorspronkelijk gebouwd in 1878, is dé locatie om uw gasten te verwelkomen en staat te koop. Het royale landhuis is gelegen op een unieke plek in natuurgebied "De Workumer Mar". Het object beschikt over maar liefst 8 slaapkamers, 3 badkamers en 2 woonkamers en een vrijstaand gastenverblijf. Het royale perceel is 2.310 m² groot en biedt aan alle kanten een schitterend vrij uitzicht. Het historische stadje Workum, waar alle voorzieningen aanwezig zijn, is op circa 1 km gelegen.

Indeling:
Begane grond: ruime hal met trapopgang, toilet met inloopdouche, 2 slaapkamers, woonkamer (zit-eetkamer) met haardpartij met gas open haard, balkenplafond en openslaande tuindeuren, halfopen keuken, zitkamer met openslaande tuindeuren en loopdeur, achterhal met achterentree en kastenwand, slaapkamer met toegang naar badkamer met ligbad, wastafel, toilet en bidet. Eerste verdieping: 5 slaapkamers met vaste wastafels, badkamer met douchecabine, ligbad, wastafel en toilet, verwarmingsruimte met toegang naar vliering. Appartement met garage: hal met toilet, woonkamer met keukenblok, slaapkamer met tuindeuren en toegang naar badkamer met ligbad en wastafel. Ook zeer geschikt voor groepsaccommodatie of voor grote gezinnen.Verdere bijgebouwen o.a. kippenhok, paardenstal, speelhuisje en vogelhuisje.

Bed and Breakfast te koop in Gelderland

Altijd de een actueel aanbod van B&B's die in Gelderland Te Koop staan. Ook om uw B&B in Gelderland te koop aan te bieden op onze pagina Bed & Breakfast Te Koop in Nederland. Heeft u een Bed en Breakfast die u wilt verkopen? Neem dan contact met ons op of download het aanmeldformulier onderaan de pagina.

B&B/Heerenboerderij Gelderse Achterhoek Te Koop, Gelderland

Vraagprijs€ 845.000,-
AdresAaltensweg 7, 7084 AZ Breedenbroek
Type woningHeerenboerderij/ Bed & Breakfast
Oppervlaktelandhuis 345 m²  / perceel 8,995 m²   
Aantal kamers9 kamers en 3 gastenkamers

Unieke kans; nu te koop in de mooie bosrijke Gelderse Achterhoek, op loopafstand van Sinderen, omgeving bekend om de fiets- en kastelenroutes en wild eten in de Achterhoek, een prachtige Heerenboerderij uit 1870, dat met gevoel voor detail en smaak is verbouwd tot een comfortabel landhuis.

U bereikt de Herenboerderij via een eigen lange oprijlaan met houten poort en beukenhaag. Daar treft u het complex aan van de grote luxe boerderij, de oude nostalgische grote schuur en het separate gastenverblijf aan de grote natuurvijver, omringd door schitterende aangelegde rododendron tuin en naastliggende bloemenweide met boomgaard.

bed and breakfast for sale gelderland te koop

 

 

 

 

 

U kunt uw gasten warm verwelkomen in de imposante hal van de boerderij en vervolgens begeleiden naar hun eigen separate privé verblijf dat bestaat uit een grote smaakvolle woonkeuken, woonkamer, luxe bad- en slaapkamer. Groot zonnig eigen terras over de karpervijver. 

In het landhuis zelf is er een complete vleugel beschikbaar, die tevens voor gastenkamers kan dienen.

Interesse in deze prachtige heerenboerderij? Neem rechtstreeks contact op met de eigenaar per mail: jacquelinepondes@gmail.com of telefonisch: +32611310078.

B&B d' Essebroeck Te Koop, Ingen, Gelderland

Vraagprijs€ 995.000,-
AdresEssebroek 2 in Ingen
Type woningWoonboerderij
Oppervlaktewoning 287m² / 21.980 m² 
Aantal kamers9 kamers en 4 gastenkamers met eigen badkamers

bed and breakfast ingen gelderland te koop kopen

B&B d’ Essebroeck in Ingen is een pracht plek om te vertoeven. Een goed lopende B&B op een bijzondere locatie. Middenin de weidse natuur in de Betuwe en toch omringd door gezellige kleine dorpskernen. Boomgaarden, slingerende dijken langs de rivier en op korte afstand van pontjes naar de Utrechtse Heuvelrug, voor een heel andere natuurbeleving; bossen, heuvels, heide, vennen etc. Kortom een uitgelezen locatie voor fietsers en wandelaars. Grote steden als Utrecht, Nijmegen en Arnhem liggen binnen een straal van 35 km.

Onze woonboerderij met bijgebouw is uitermate geschikt voor wonen en B&B-activiteiten naast elkaar, zonder dat de privacy in het gedrang komt. De B&B is geheel gescheiden van het woonhuis. Het privé woonhuis bestaat uit een grote living met aparte TV kamer en aangrenzende woonkeuken. Verder vier slaapkamers en twee badkamers. Het B&B gedeelte met eigen entree bestaat uit vier gastenkamers met moderne badkamers, Eén van de gastenkamers bevindt zich in het bijgebouw, waar ook de ontbijt-/woonkeuken voor de gasten is.

De tuin is uitgestrekt en verdeeld in bloementuin met meerdere zitjes en terrassen en o.a. een boomgaardje, notenlaantje, kas en wei. 

Interesse in dit voor B&B geschikte object? Neem rechtstreeks contact op met de eigenaar per mail: mariettedoesburg@planet.nl of telefonisch: +31344602173 en +31619592785. Kijk ook op www.bedandbreakfastessebroeck.nl.

B&B-pand "De Kweldam"Te Koop, vrijstaande woning Eck en Wiel Gelderland (Betuwe)

Vraagprijs€ 585.000,-
Adres Bed & Breakfast “De Kweldam”Burgemeester Verbrughweg 574024 HPEck en Wiel.Gelderland.
 
Type woningVrijstaande woning
Oppervlaktewoning 1196m² / 1970 m² 
Aantal kamers7 kamers + 3 gastenkamers

bed and breakfast de kweldam gelderland te koop in eck en wiel

 Bed en Breakfast “De Kweldam” in Eck en Wiel, is een zeer geliefde locatie om te vertoeven, mede door de prachtige ligging aan de rand van het dorp. De B & B is gelegen in de Betuwe tussen de boomgaarden en de dijken met hun prachtige Uiterwaarden. Vaart u met het pondje over naar Amerongen dan komt u in het mooie natuurgebied van de Utrechtse Heuvelrug. Uitermate geschikt voor fietsers en wandelaars om te genieten van de prachtige omgeving.

Ons vooroorlogse woonhuis uit 1930 biedt veel ruimte en is gesitueerd in 2 gedeelten. Het prive gedeelte bestaat uit entree, keuken en 2 ruime woonkamers met tussenliggende openhaard. Op de bovenverdieping bevinden zich 3 slaapkamers, badkamer en zolder. De bijkeuken is verbonden met het bijgebouw waar 3 sfeervolle gastenkamers aanwezig zijn. De B & B  is geheel gescheiden van het woongedeelte. Op de begane grond bevindt zich 1 kamer met badkamer en op de verdieping 2 kamers met badkamer en minikeuken.

In de prachtige tuin is een prieel en diverse terrassen waar u heerlijk kunt relaxen.

Ga voor meer informatie naar www.funda.nl U kunt bellen of mailen voor informatie of een bezichtiging met onze makelaar: Van Kessel & Van Gellicum. Tel. 0345-588090. Email: info@vkvg.nl 

Contactgegevens van de eigenaar zijn als volgt:
e-mail: dekweldam@hotmail.com
telefoon 0344 694808  en 06 43758253
website: www.dekweldam.nl

B&B-pand Te Koop, Woonhuis met bijgebouw in centrum Eibergen, Gelderland

Vraagprijs€ 495.000,-
AdresKerkstraat 19, Eibergen
Type woningVrijstaand herenhuis met bijgebouw / Geschikt voor B&B
Oppervlaktewoning 103m² / 660 m² 
Aantal kamers9

bed and breakfast eibergen gelderland te koop kopen

In het centrum van Eibergen, ligt dit vrijstaande woonhuis met drie appartementen. Woonhuis met vaste kasten en 5 met een vaste wastafel.
 
Drie  appartementen voorzien van douche en toilet, waarvan met keukenblok en buitenterrassen. Het pand is gelegen aan Trekvogelpad en diverse fiets- en wandelroutes.
 
Interesse in dit voor B&B geschikte object? Neem contact op, via de mail: bandb.eibergen@gmail.com of telefonisch: +310653275901.

B&B Te Koop in Vaasen/Veluwe, Gelderland

Vraagprijs€ 550.000,-
AdresGanzenebbeweg, 8711 II Vaassen
Type woningVrijstaand woonhuis / Bed & Breakfast
Oppervlaktewoning 250 m²  / perceel 12000 m² 
Aantal kamers7

bed and breakfast vaassem gelderland te koop bed en breakfast kopen verkopen

Uniek object op de Veluwe!
Mooi volledig gerenoveerd vrijstaand woonhuis(voormalige boerderij) met UITPANDIGE Bed & Breakfast / Gastenverblijf. De woning is gelegen in Vaassen naast het Apeldoornskanaal en op fietsafstand van de Veluwse bossen en het Kroondomein t’Loo.

Naast een standaard B&B is het ook mogelijk om het te verhuren voor B&B voor paardenliefhebbers. Het object heeft veel ruimte voor paarden. Naast de uitpandige B&B is een paardrijbak aanwezig, stallen en kan het weiland daarvoor gebruikt worden. De B&B heeft een eigen oprit. Hierdoor kan men zelf volledig genieten van veel privacy voor zowel de gast als de eigenaar.

De Bestaande B&B bestaat uit een badkamer, 2 slaapkamers en een ruime keuken en woonkamer met openslaande deuren. Door de openslaande deuren is de tuin met uitzicht op een bos een verlengde van de woonkamer en geniet men van de natuur en volledige rust en ruimte.

De mogelijkheid bestaat om de B&B te vergroten in de bestaande schuur. Dit is reeds vastgelegd in het bestemmingsplan. Er mag 100 m2 aanwezig zijn ten dienste van de B&B/Gastenverblijf. De indeling is zelf te maken en te bepalen.

Interesse in dit object? Bekijk meer info via onderstaande urls:

https://hendriks.nl/Vaassen/Ganzenebbeweg-9a/33909733/tekoop.html

http://www.funda.nl/koop/vaassen/huis-49991398-ganzenebbeweg-9-a/

Of neem rechtstreeks telefonisch contact op met de eigenaar via 0646623476 of mail naar Basbastiaan2@gmail.com

B&B Saenraik Te Koop in Bruchem/Zaltbommel, Gelderland

Vraagprijs€ 750.000,-
AdresInktfordseweg 1 B Bruchem / Zaltbommel
Type woningLandhuis / Bed & Breakfast
Oppervlaktewoning 350 m²  / perceel 6415 m² 
Aantal kamers13

bed and breakfast gelderland te koop bed en breakfast kopen verkopen

De huidige eigenaren van B&B ’t Saenraik bieden hun Bed and Breakfast in de Bommelerwaard om reden van hun leeftijd te koop aan. Dit totale pand en alles eromheen staat in het buitengebied van Zaltbommel in Bruchem, op 6415 vierkante meter grond met weiland. Het pand biedt mogelijkheden voor het uitbaten van een B&B, waarmee een goede boterham verdiend kan worden.

Vind je het leuk om gasten te ontvangen in een Bed & Breakfast? Dan is de aankoop van dit pand een goede keuze. De B&B is o.a. aangesloten bij Booking.com en ontvangt vele gasten van uiteenlopende nationaliteiten. Ook heeft de accommodatie veel zakelijke gasten van bedrijven uit de omgeving die er dagen, weken en soms zelfs maanden worden onderbracht. In de Bed and Breakfast wordt momenteel ook voor de gasten gekookt van maandag t/m donderdag.

De bovenverdieping van het pand is geheel verbouwd tot Bed and Breakfast. Er zijn vier grote gastenkamers gesitueerd, waarvan één geschikt voor 3 personen. Iedere kamer beschikt over een eigen badkamer met douche en toilet. Daarnaast hebben gasten de beschikking over een royale huiskamer/keuken, waar het ontbijt wordt geserveerd. Daarnaast kunnen de gasten hier koffie, thee of frisdrank uit de koelkast nemen en is hier een magnetron voor de gasten beschikbaar.

Voor privégebruik is een woonkamer van maar liefst 100 m2. Eventueel zou deze ruimte ook dienst kunnen gaan doen als ‘restaurant’ voor de Bed & Breakfast gasten. De woning beschikt over een grote keuken en een bijkeuken plaats voor een wasmachine, droger en strijkruimte. Verder is er een flinke ‘master bedroom’, die eveneens voorzien is van eigen badkamer en grote inloopkast. Aan de achterkant van deze woning is een ruime serre met uitzicht over de tuin, vijver en moestuin.

Zowel voor privégebruik als voor de Bed & Breakfast zijn er dus volop mogelijkheden. U zou de activiteiten bovendien nog verder kunnen uitbreiden, want in de tuin ligt luxe blokhut, inclusief slaapkamer, badkamer en keuken. Voorts beschikt het object over een grote dubbele garage met opslagruime en zaagmachine en achter het huis nog over een aparte grote schuur die volop opslagruimte biedt.

De eigenaren kunt u bereiken via 0628058945 / hannie@saenraik.nl of www.saenraik.nl.

Bed & Breakfast te koop in Groningen

B&B Te Koop in omgeving Groningen

Door verkoop van een Bed & Breakfast in Groningen is er ruimte op onze pagina Bed & Breakfast Te Koop in Nederland ontstaan. Hier uw Te Koop staande Bed and Breakfast - object in Groningen adverteren? Dat kan: neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

B&B in Groningse Herenboerderij met tennisbaan, minicamping, groepsaccommodatie en beachhallen in combinatie met heerlijk en betaalbaar wonen

Vraagprijs€ 895.000,-
AdresHoofdweg 156, 9681AL Midwolda
Type woningHerenboerderij
OppervlaktePerceel 21.850 m² (+ opt: 4.740 m²)
Aantal kamers7-8 gastenkamers (20-22 bedden) en indoordorpje met 8 cottages (40 bedden)

bed and breakfast blauwestadhoeve groningen te koop bed en breakfast groepsaccommodatie midwolda kopen verkopen

Wonen en werken combineren met rust en ruimte. Wij gaan op termijn met pensioen en gaan daarom ons bedrijf ter verkoop aanbieden.

Via de fraaie oprijlaan bereikt u onze fraaie Groningse Herenboerderij met een in oorspronkelijke staat teruggebrachte slingertuin rondom de imposante bomen.

De toenmalige weilanden hebben we laten voorzien van drainage en doen nu dienst als sportveld en minicamping. De kunstgras tennisbaan is een all weather tennisbaan en populair bij onze gasten.

We hebben gestreefd naar zoveel mogelijk behoud cq gebruik van originele elementen van het pand met een rijke historie sinds 1879.

Het geheel staat op een kleine 3 ha (21.850 m² en optioneel te koop het een aangrenzend perceel van 4.740 m²). Beide percelen staan in het bestemmingsplan omschreven als “gemengde doeleinden” en op het optionele perceel kan eventueel een dienstwoning worden gebouwd als u het gehele pand zakelijk zou willen aanwenden..

Unieke ligging in het centrum van Midwolda, op slechts 900 m van het strand van het Oldambtmeer en aan achterzijde grenzend aan bos van Landgoed Ennemaborgh.

Ons bedrijf is zo ingericht dat het multi-functioneel inzetbaar is, als geheel of in gedeelten. Hierdoor is het tegelijkertijd ook redelijk eenvoudig om uw eigen ideeën invulling te geven.

We hebben 7 B&B kamers waarvan 5 op de 1e verdieping (via aparte trap bereikbaar) en 2 invalide vriendelijke familiekamers op de begane grond. De 3e familiekamer (in de voormalige meiden- / karn-kamer) kan zowel voor B&B als voor privé worden ingezet.

De “deel” (voormalige graanschuur) is nu ingericht als groepsaccommodatie (zelf verzorgend of verzorgd) met een indoordorpje met 8 cottages, sanitaire ruimten, keuken en lounge.

De beide voormalige kapschuren hebben we dicht laten maken en functioneren nu als beachhallen voor activiteiten zodat wij en onze gasten niet afhankelijk zijn van het weer.

We bestaan inmiddels 11 jaar en hebben een goede bezetting van zowel B&B als groepsaccommodatie. Daarnaast beschikken we over een minicamping (15 plaatsen waarvan 6 camperplaatsen) waar we tot dusver nog weinig marketing voor hebben verricht.

We hebben inmiddels onze 3e website en zijn goed vindbaar enerzijds via boeking platforms en anderzijds vooral ook op onze eigen naam. Vrijwel alles kan men 24/7 online boeken.

Bovendien zijn we zo daardoor niet seizoensafhankelijk en hebben een mooi (stijgend) bedrijfsresultaat. 

Vrijwel filevrij bereikbaar, gunstige ligging aan A7 (zonder eindeloze enkelbaans N-wegen), de doorgaande snelweg naar Duitsland en Scandinavië.  Veel mogelijkheden om zelf nog invulling aan te geven.

Bekijk vooral onze virtuele tour!

Geïnteresseerd in deze bijzondere Bed en Breakfast in Midwolda (Groningen)? De eigenaren kunt u rechtstreeks bereiken via onderstaande gegevens:

E-mail: info@blauwestadhoeve.nl
Telefoon: +31-597-554055
Website: www.blauwestadhoeve.nl

 

Degelijk gebouwde ruime semi-bungalow (met B&B vergunning) te koop inVriescheloo, gemeente Bellingwedde, Groningen

Vraagprijs€ 269.500,-
AdresWedderweg 14a, 9699 RC Vriescheloo
Type woningSemi-bungalow
OppervlakteWoning 195 m²  / garage 35 m², perceel 1751 m² 
Aantal kamers5 kamers, waarvan 4 slaapkamers

bed and breakfast groningen te koop bed en breakfast vriescheloo kopen verkopen

Wegens omstandigheden aangeboden een Bed & Breakfast gelegen in het fraaie Vriescheloo omgeven door schitterend natuurschoon aan de grens met Duitsland.

Wandel- , fiets- en ruiterpaden, bossen, kortom een ideale plek om tot rust te komen.

De bungalow is voorzien van alle comfort , de badkamer is onlangs gerenoveerd, de goten en regenpijpen vervangen [ zink ], extra brede garagedeur uiteraard elektrisch te bedienen.

Ruime woonkamer 43 m2, dichte keuken 16 m2, op de begane grond twee ruime slaapkamers waarvan één van 17 m2 bestemd als slaapvertrek voor de B & B omdat die in directe verbinding staat met de badkamer met dubbele wastafels, separate douche en ligbad.

Ruime hal, bijkeuken, op de eerste verdieping twee zeer ruime slaapkamers en grote inloopkast, de CV- ruimte welke door zijn afmetingen meer dan geschikt is om daar een tweede badkamer te realiseren. 

De tuin rondom de woning beslaat 1751 m2, voorzien van een dubbel paardenverblijf en grote volière met daaraan een zeer ruim verblijf voor - op dit moment - duiven. Kan eenvoudig worden aangepast aan een andere bestemming.

Veel opbergruimte ook boven de garage. De CV installatie is onlangs vernieuwd.

Alles dubbel glas en nieuwe rolluiken voor een optimale isolatie in zomer en winter.

De bungalow ligt buiten het zgn. aarbevingsgebied met uitzicht op de nog in werking zijnde molen in de gemeente Bellingwedde welke per 1 januari 2018 zal opgaan in de nieuwe gemeente Westerwolde.

De vergunningen zijn verleend , een fraaie website ontwerpen en de gasten kunnen boeken.

We hebben al vele mensen moeten teleurstellen dat we - door omstandigheden - geen gasten kunnen ontvangen.

Geïnteresseerd in deze bijzondere Bed en Breakfast in Vriescheloo (Groningen)? De eigenaren kunt u rechtstreeks bereiken via onderstaande gegevens:

E-mail       cknown1@gmail.com
Telefoon    +31597-671024 of +31657520081

Bed & Breakfast Te Koop in Limburg


B&B de Turffabriek, Griendtsveen (Horst aan de Maas), Limburg

Vraagprijs€ 679.000,-
AdresTurfstrooisel 6, 5766 PD, Griendtsveen
Type woningVoormalige turffabriek
OppervlakteWoning 521 m²  / perceel 2100 m² 
Aantal kamers2 kamers en 2 lofts

bed and breakfast gelderland te koop bed en breakfast kopen verkopen

Aan de rand van het zeer pittoreske dorpje Griendtsveen met zijn kanaaltjes en ophaalbruggetjes ligt deze monumentale voormalige turffabriek. Een schitterende locatie om tot rust te komen en vandaaruit het natuurgebied de Peel te voet of per fiets te ontdekken. Ook steden als Venlo en Eindhoven zijn van hier uit binnen een half uur te bereiken. Attractiepark Toverland ligt slechts 10 minuten verder.



Geïnteresseerd in deze bijzondere Bed and Breakfast in Limburg? De eigenaren kunt u rechtstreeks bereiken via onderstaande gegevens:

E-mail       mariovanooij@hetnet.nl
Telefoon    +31643366545
Website     www.deturffabriek.nl

B&B Boment, Heijenrath, Zuid-Limburg

Vraagprijs€ 349 000,-
AdresHeijenratherweg 10
Type woningVakwerkstijl woonhuis + B&B (voormalige stal)
Oppervlaktewoning 250 m²  / perceel 695 m² 
Aantal kamers3 gastenkamers

bed and breakfast limburg te koop

Op een unieke locatie in het meest heuvelachtig gedeelte van Zuid-Limburg wordt deze Bed and Breakfast te koop aangeboden. De B&B ligt in de zogenaamde Nederlands Ardennen en betreft een vakwerkstijl woning met Bed and Breakfast. De uit 1870 gedateerde stal is in 1970 verbouwd tot woonhuis en in 2006 aangepast tot B&B. Het ruime woongedeelte is op de begane grond, zoals woonkamer, slaapkamer, badkamer en keuken en de B&B op de etage. De Bed and Breakfast heeft t.o.v. de woning een eigen toegang en van privegedeelte gescheiden , een eigen tuinterras en op de beneden etage is de ontbijt ruimte. Op de etage zijn 3 a 4 ruime gasten-kamers waarvan 3 hun eigen toilet en doucheruimte, op 1 kamer kan eventueel een bed bijgezet worden.Maten , twee gastenkamers van ca. 16 m2, een gastenkamer van ca 20 m2, daarnaast er is nog een vierde kamer geschikt als kinderslaapruimte van ca 10 m2 , dus mogelijkheid van 9 personen bed & breakfast.

Bent u geïnteresseerd in het kopen van deze Bed and Breakfast in Zuid-Limburg, neemt u dan contact op via tel. 043-4572597 of per e-mail via huis@boment.nl. 

Bed and Breakfast te koop in Noord-Holland

Ter overname aangeboden: B&B te Noord-Holland

Vraagprijs

Nader overeen te komen
AdresOp aanvraag
Type woningBoerderij
Oppervlakteperceel 4845 m² 
Info:john@johnclemens.nl

b&b ter overname in noord-holland te koop bed breakfast

In een weidse omgeving van het West-Friese landschap wordt deze B&B ter overname aangeboden. Wij willen kleiner: inruil kleinere B&B bespreekbaar.

A. Stolpboederij met grote woning en meerdere kamers.
B. Een complete woning met meerdere kamers en badkamers. (gezinsacc.)
C. Het B&B gebouw met woonkamer en keuken. 4 slaapkamers en 4 badkamers.
D. Een grote loods, geschikt voor catering, workshops, etc.: worden op dit moment 4 studio's ingebouwd. WOZ tegen de € 900.000.==

Informatie opvragen kan via john@johnclemens.nl. Na ontvangst van uw naam, adres en tel. krijgt u van de makelaar uitgebreide informatie.

B&B geschikt object te Koop, Dirkshorn, Noord-Holland

Vraagprijs€ 399.000
AdresRaadhuisstraat 19-21, 1746 BE Dirkshorn
Type woningVrijstaand pand / Geschikt voor B&B
Oppervlaktewoning 350 m²  / perceel 600 m² 
Ruimtes7 slaapkamers

Te koop in de dorpskern van het Noord-Hollandse Dirkshorn: Een vrijstaand object dat zoveel ruimte biedt dat wonen, werken en het voeren van een Bed & Breakfast er gemakkelijk gecombineerd kunnen worden. Dirkshorn is een lieflijk dorpje met een goede buurtsuper, een gezellig eetcafé en een uitgebreid sportcomplex met een groot (Sportfondsen) recreatiezwembad.

Als je voor het huis op de fiets stapt en de weg in westelijke richting volgt, sta je met een half uurtje op het schone strand van Sint Maartenszee. Het wereldse Schagen is op een afstand van 3 km heel dichtbij. Amsterdam is met 50 autominuten goed bereikbaar.

Info direct bij de eigenaar 0653711338 of bij  Van de Giesen Makelaars 0226-422807.

bed and breakfast exloo te koop

 

B&B Villa Eva Rosa Te Koop, Wijk aan Zee, Noord-Holland

Vraagprijs€ 729.000
AdresVerlengde Voorstraat 44, 1949 CN Wijk aan Zee
Type woningVilla / Bed & Breakfast
Oppervlaktewoning 340 m²  / perceel 296 m² 
Ruimtes3 appartementen

bed and breakfast exloo te koop

 In de randstad en toch aan de kust staat onze villa met een weids uitzicht over het pittoreske Wijk aan Zee. Steden als Alkmaar, Haarlem en Amsterdam zijn snel en eenvoudig te bereiken. 

Onze Villa is gebouwd in 2003 met kwalitatief hoogwaardige materialen en is in 2010 verbouwd en volledig up to date gebracht als B&B. Het B&B gedeelte is gelegen op de begane grond, het bestaat uit drie appartementen (26m2, 42m2 en 50m2), allen beschikken over een eigen keuken, privé badkamer en privé ingang. De twee grootste appartementen hebben een separate slaapkamer.

Op de eerste en tweede woonlaag bevindt zich de privé woning met een riante en lichte woonkamer (70m2), robuuste schouw, ruime open keuken met bar, voorzien van alle gemakken en natuurstenen aanrechtblad. Zeer ruim balkon aan de voorzijde. Op de tweede verdieping is een grote open badkamer met Jacuzzi en douchestoomcabine. Tevens drie slaapkamers en balkon.

Met de opbrengsten kun je zelf kosteloos wonen in een prachtige villa. Wij hebben de B&B hobby matig gevoerd i.v.m. onze jonge opgroeiende kinderen. De B&B staat dus ook nog niet aangemeld bij de gerenommeerde sites en de omzet zal dan ook nog gemakkelijk kunnen stijgen. Zakelijk en toeristisch verblijf.

Voor meer informatie; Bakker makelaardij Beverwijk.

B&B Uilenstede Te Koop, Amstelveen, Noord-Holland

Vraagprijs€ 995.000
AdresEleanor Rooseveltlaan 190, 1183 CN Amstelveen
Type woningVrijstaande villa / Bed & Breakfast
Oppervlaktewoning 230 m²  / perceel 470 m² 
Aantal kamers3 slaapkamers (volledig gescheiden van woongedeelte eigenaar)

bed and breakfast exloo te koop

 

Zelf riant wonen op 20 minuten van het centrum van Amsterdam en de woonlasten voldoen uit de opbrengsten van de Bed & Breakfast. Dat kan in B&B Uilenstede. De eigenaar heeft zelf de beschikking over ruim 100 m² woonoppervlakte met een riante woonkamer, een volledig ingerichte luxe keuken, een rustig gelegen slaapkamer, een badkamer met luxe bubbelbad, een apart toilet en een eigen balkon van 13 m² op het westen. Deze ruimte voor de eigenaar is volledig gescheiden van de gastenkamers. Momenteel is er een gastenkamer van 30 m² (studio) met eigen badkamer, toilet en keukenblok en twee gastenkamers (appartement plus losse extra kamer) van ruim 20 en ruim 25 m² die een apart toilet, een aparte badkamer en een aparte woonkeuken van 14 m² delen. De grootste van deze kamers is eenvoudig om te vormen tot een tweede studio met eigen badkamer, tollet en keukenblok. De voorbereidingen hiervoor zijn reeds getroffen. Na voltooiing ontstaan drie zeer riante gastenverblijven met ieder een eigen badkamer, eigen toilet en eigen kookgelegenheid.
Er is een eigen parkeergelegenheid voor drie auto's en gratis parkeren in de straat. Verder beschikt de B&B over een tuin met een gezellig en zonnig terras welke eventueel ook door de gasten kan worden gebruikt. De B&B kent drie types gasten. Doordat B&B Uilenstede vlakbij een kantorenwijk is gelegen en op minder dan 10 minuten van de Zuid-as ligt, komen er veel zakelijke gasten die vooral doordeweeks verblijven, vaak voor meerdere weken of zelfs maanden. Ook komen er veel (lang) weekend gasten uit diverse Europese landen voor een stedentrip Amsterdam. Tenslotte waren we verrast door het grote aantal gasten van andere continenten dat bij onze B&B werd ondergebracht door hun familie in Amstelveen die zelf geen geschikte logeerruimte hebben.

De vraagprijs ad. € 995.000,- is inclusief de bestaande inventaris, website en goodwill. U kunt bij interesse contact opnemen met egbert@kromme.nl.

Woonhuis met bijgebouw Te Koop, Opperdoes, Noord- Holland

Vraagprijs€ 580.000
AdresOosteinde 14 1674NB Opperdoes
Type woningVrijstaand woonhuis met bijgebouw (2 verdiepingen)
OppervlakteWoning 187 m² / perceel 1610 m² / bijgebouw 300 m2
 
Aantal kamersWoonhuis 4 kamers / bijgebouw 10 kamers

bed and breakfast noord-holland te koop

Ruim vrijstaand woonhuis met bijgebouw op groot perceel, 1610 m2 te koop aan doorgaand vaarwater aan de lintbebouwing van Opperdoes. Het woonhuis is bereikbaar via eigen autobrug over de sloot. Voor het huis is een ruime parkeerplaats.

Er zijn 3 slaapkamers, badkamer met bad, douche en wc, keuken, 2e toilet, woon- eetkamer (met schoorsteen voor een houtkachel)met 2 schuifpuien naar de tuin en terrassen. De tuin is ingedeeld naar privé en parkeergedeelte door een verhoogde omheining. Momenteel is het woonhuis verhuurd=rendement 6-7%.

Op ca 10 meter achter het woonhuis staat het bijgebouw waar 2 (vakantie) woningen en een kantoor- ontvangstruimte zijn gerealiseerd. Op de begane grond is een vakantiewoning van ca 100 m2 welke zeer goed wordt verhuurd: inzage boekhouding. Op de verdieping is een aparte woning waar een vaste huurder (bij de gemeente ingeschreven) in woont.Totale inkomsten per maand: € 1600,-

Via de eigen autobrug heeft u toegang tot het gehele perceel, een grindpad leidt naar de parkeerplaatsen (10) achter het bijgebouw. Naast de brug is een aanlegsteiger voor een boot gemaakt.

Het geheel is goed onderhouden en in 2016 compleet geschilderd, zowel binnen als buiten. De goed onderhouden tuin biedt zowel privacy als ook ruimte voor kinderen of huisdieren om te spelen.

Heeft u interesse en wilt u deze mooie gelegenheid benutten om naast een mooi woonhuis ook een leuk bedrag per maand door de verhuur van de (vakantie)woningen te verdienen? Bel of mail met:

+31 621 847780 of +43 664 730 80 744 of pn.boehm-keppel@outlook.com

U bent van harte welkom om te komen kijken, wij beantwoorden uw vragen ook graag per email, tot ziens of horens!

B&B geschikt pand Te Koop in de kop van Noord-Holland, Slootdorp: VERKOCHT

AdresSlootdorp
Type woningVrijstaand huis met inwendig zwembad
Oppervlakte195 m² 
Kamers10 kamers

bed en breakfast te koop slootdorp noord holland zwembad Te koop in de kop van Noord-Holland deze vrijstaande woning met INWENDIG zwembad, bouwjaar 2005. Deze woning heeft 3 grote, 1 middelgrote en 1 kleine slaapkamer. Tevens een grote badkamer en een inwendig zwembad met stoomcabine/douche/bad en  een solariumruimte. Er is een ruime tuin op het zuid-westen. Vanaf Slootdorp is het 20 minuten naar de kust van Callantsoog. In een half uur bent u op de ring van Amsterdam of in hartje Alkmaar.

Bed and Breakfast te koop in Utrecht

Te Koop: B&B De Regenboog gelegen in Baarn, provincie Utrecht

Vraagprijs€ 565.000 k.k.
AdresRegenboog 28, 3742 ZB Baarn
Type woning2-onder-1-kap (Dudok stijl) met aangebouwde B&B
OppervlakteWoning 561 m² / B&B 25 m² / bijgebouw 300 m2
 
Aantal kamers7 kamers / 2 badkamers  (Klik: flyer groot openen)


Bed and Breakfast De Regenboog Baarn Utrecht Te Koop

Aan de rand van Baarn, tegenover de prachtige Eem ligt de twee-onder-een-kap woning met aangrenzend B&B. De B&B (score 9,2 op Booking.com) heeft een eigen opgang. Wat opvalt is de ruime badkamer met inloopdouche.

In het leef-/slaapgedeelte met houten vloer is voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed, een zitgedeelte en een tafel met stoelen. Er is zelfs een mogelijkheid om buiten te zitten, aan de voorzijde overdekt en aan de achterzijde met openslaande deuren.

Door de nabijheid van de snelweg en treinstation is er een goeie verbinding met Utrecht, Amsterdam en Amersfoort. 

Het moderne huis is in jaren dertig stijl gebouwd en beschikt over veel ruimte en mogelijkheden. De grote woonkamer heeft een mooie houten vloer, openhaard en open keuken. Openslaande deuren bieden toegang tot een beschutte tuin met grote berging.

Op de eerste etage bevinden zich drie in grootte variërende slaapkamers, twee aan de voorzijde en een masterbedroom met inloopkast aan de achterzijde. Ook bevind zich hier de recent gerenoveerde moderne badkamer met dubbele wastafel, tweede toilet en dubbele douche met regendouche. Op de tweede etage zijn nogmaals twee slaapkamers gesitueerd met voldoende bergruimte.

Geïnteresseerd in dit object? Neem contact op via info@benbderegenboog.nl of bekijk B&B De Regenboog op onderstaande websites:

Bed and Breakfast te koop in Zeeland

Interesse om een Bed and Breakfast in Zeeland te kopen? U vindt hier Bed and Breakfast te koop in (onder andere) Middelburg in Zeeland. 

B&B Montancourt Te Koop in Middelburg, Zeeland 

Vraagprijs€ 695.000,- k.k.
AdresRouaansekaai 21, 4331HA Middelburg, Zeeland.
Type woningMonumentaal grachtenpand in historisch centrum
OppervlaktePerceel 275 m²  / vloer 393 m² / inhoud 1500 m³
Aantal kamers4 kamers (zie beschrijving) 3 gastenkamers + souterain

bed and breakfast te koop in middelburg bed en breakfast zeeland kopen

In het centrum van mooi Middelburg, treft u onze goedlopende B&B aan. Een prachtig monumentaal pand “Montancourt” met 5 etages.

Momenteel hebben we op de begane grond de B&B (3 slaapkamers, allen voorzien van eigen badkamer). Voor de gasten een gezamenlijke eetruimte/woonkeuken (souterrain) en rustieke stadstuin. Kijk op onze website voor meer indrukken.

1e verdieping : Woonkamer met aangrenzende  moderne woonkeuken. Met brug verbinding tot dakterras waar u ’s avonds laat van het zonnetje kunt genieten.

2e verdieping : 2 slaapkamers (waarvan 1 met inloopkast)en 2 douche/toiletruimtes, ruime overloop

3e verdieping : zeer ruime etage met origineel eikenhouten spanten waar men zeker 2 slaapkamers van zou kunnen maken. Prachtig uitzicht aan beide zijden!

Voorgevel : 1700.   Oudste gedeelte stamt uit 1650. Veel authentieke details.

Op de site van onze makelaar Sinke staan veel foto’s. De website van de B&B  www.bnb-montancourt.com geeft u een goede indruk van wat wij bieden en wat er in Middelburg en omgeving te doen is. Middelburg trekt per jaar steeds meer toeristen, het is een fijne stad om te leven en te vertoeven! Kom gerust een kijkje nemen en schuw niet om naar informatie te vragen. Graag tot ziens!

Heeft u interesse om dit voor B&B geschikte perceel te kopen? Voor meer informatie mailt u naar bb-middelburg@zeelandnet.nl, info@sinke.nl of neemt u direct telefonisch contact op via 06 1444 3520 (of via makelaar). 

bed and breakfast zeeland te koop

Bed and Breakfast te koop in Zuid-Holland

B&B geschikt perceel: woonhuis met twee additionele panden midden in Groene Hart, Bleiswijk, Zuid-Holland

Vraagprijs€ 790.000,- k.k.
AdresAchterlaan 8, 2665 LZ Bleiswijk (gem. Lansingerland, Zuid Holland).
Type woningVrijstaande bungalow + twee extra panden
OppervlakteWoning 204 m²  / gebouw één 176 m² / gebouw twee 204 m² perceel 1663 m² 
Aantal kamers7 kamers in woonhuis, 4 slaapkamers

B&B geschikt perceel: woonhuis panden Groene Hart, Bleiswijk, Zuid-Holland

Een zeer geschikte locatie voor het beginnen van een Bed & Breakfast, middenin de Randstad, in het Groene hart, tussen Zoetermeer, Bleiswijk en Moerkapelle in. Gelegen in het kleine, rustige buurtschap De Kruisweg, behorende bij de gemeente Bleiswijk (Lansingerland). Op fietsafstand van de natuurgebieden Bentwoud en Rottemeren en vlakbij de historische steden Delft, Leiden en Gouda. Den Haag (Scheveningen) en Rotterdam (Rotterdam The Hague Airport) zijn met de auto binnen 30 minuten bereikbaar, Utrecht en Amsterdam (Schiphol) met 40 minuten.

Het perceel, gelegen aan een vaart, bestaat uit; een comfortabel woonhuis met 4 slaapkamers, een serre en aangebouwde garage. Een voormalig schoollokaal met aangrenzend overdekt zwembad. En een werkplaats met verdieping met daarin kantoorruimte en een atelier. Dit alles is omgeven met een grote, weelderig groene tuin en voorzien van eigen parkeergelegenheid en veel privacy. Verzoek voor B&B vergunning reeds toegezegd. Met wat aanpassingen heeft dit object alle potentie om een geweldige bed & breakfast te worden. 

Heeft u interesse om dit voor B&B geschikte perceel te kopen? Voor meer informatie kijk op www.funda.nl of neem direct contact op met de eigenaar op 079 5932522 of  06 12848464.

B&B-locatie Goudseweg/Groene Hart, Bodegraven, Zuid-Holland Te Koop

Vraagprijs€ 450.000,- k.k.
AdresGoudseweg 20, 2411HL Bodegraven
Type woningVrijstaand herenhuis / Bed & Breakfast
Oppervlaktewoning 124m²  / perceel 627 m² 
Aantal kamers7

bed and breakfast groene hart te koop zuid holland

Deze rustig gelegen woning kan de eerste B&B worden in het dorp Bodegraven! Gelegen aan de rand van het dorp biedt deze locatie een ideale uitvalsbasis voor B&B gasten van diverse pluimage. Het Groene Hart is uitstekend geschikt voor fiets- en wandeltochten. Maar ook watersportliefhebbers kunnen hier alle kanten op, ten noorden van het dorp liggen de Nieuwkoopse Plassen en op wandelafstand van de locatie liggen de Reeuwijkse Plassen. De mooie steden Gouda, Woerden en Oudewater liggen ‘om de hoek’. Maar voor wie houdt van grote steden, of om zakelijke redenen in deze omgeving verblijft: Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Den Haag zijn binnen ongeveer 30 min. te bereiken. De woning ligt nabij de uitvalswegen N11 en A12.
De goed onderhouden woning is nog niet als B&B in gebruik, maar is hier wel uitermate geschikt voor, vanwege de mogelijkheid om beneden te wonen, werken, slapen en baden, en de bovenverdieping te verhuren. Er is slechts een kleine aanpassing nodig om zelfs een eigen entree te creëren voor de B&B gasten, indien dit gewenst is. Optimale privacy en toch B&B verhuur, het kan!
De benedenverdieping van de woning is geheel drempelloos en bestaat uit een entree; ruime L-vormige living met erker, uitzicht op de Goudse Vaart, schuifpui naar de achtertuin; keuken voorzien van apparatuur; zeer grote bijkeuken met spoelbak, vaste kastenwand en aansluiting voor wasmachine en droger; toilet; badkamer met bad en douche; ruime slaapkamer; kleine kamer, nu in gebruik als kantoor, maar eventueel ook als logeerkamer in te richten. De begane grond is voorzien van vloerverwarming.

Op de bovenverdieping zijn 2 zeer ruime slaapkamers, uitkomend op de overloop, beide voorzien van dakkapel (achterzijde woning) en een badkamer met douche, toilet en wastafelmeubel, ook voorzien van dakkapel (achterzijde woning). Aansluitend aan één van de slaapkamers zijn nog 2 kleinere slaapkamers. Dit biedt b.v. de mogelijkheid om een gezin met kinderen te huisvesten, of een aparte zitkamer te creëren voor de gasten. De woning ligt aan de Goudse Vaart, aan de rand van het dorp, doch het centrum van het dorp is goed bereikbaar per fiets of auto (lopend ca. 25 min.). Gezellige winkelstraat, diverse restaurants. Ook heeft Bodegraven een treinstation, dit is op wandelafstand van de woning gelegen. De bus stopt vlak voor de deur. De ligging biedt veel privacy!

De aangebouwde, verwarmde en van elektra voorziene garage is uitstekend geschikt voor b.v. het huisvesten van een klein bedrijf aan huis. Op de oprit kunnen 3-4 auto’s worden geparkeerd. In de blokhut in de tuin kunnen fietsen en/of gereedschap opgeslagen worden.

Geïnteresseerd in dit object? Neem contact op via info@goudseweg.nl of kijk op www.goudseweg.nl als u overweegt dit pand te kopen.

B&B Aan het Rietveld en landhuis op privé eiland midden in de Randstad: VERKOCHT

AdresRietveld 15 2391NJ Hazerswoude-dorp ( Zuid Holland).
Type woningLandhuis op privé-eiland, inclusief Bed & Breakfast.
OppervlakteWoning 171 m²  / perceel 4225 m² 
Aantal kamers4 kamers 1 gastenkamer

bed and breakfast kopen privé eiland b&b te koop zuid hollandTe Koop; dit schitterende landhuis met B&B op eiland midden in de Randstad. Na slechts 2 minuten varen van de parkeerplaats over het prachtige Rietveld midden in de natuur vindt u dit geweldige eiland, waar onze gasten met veel plezier verblijven. Sinds 2015 is naast het landhuis met prachtige tuin en moestuin met  o.a. fruitbomen een Bed en Bootje gecreëerd dat zeer goed gewaardeerd is en ongeveer 180 nachten per jaar bezet is. Aangeboden als Bed en Breakfast zal dit ongetwijfeld nog hoger worden.

Ideale B&B-locatie Te Koop, Bodegraven, Zuid-Holland: VERKOCHT

AdresMeije 18, 2411 PG, Bodegraven
Type woningVrijstaand woning / Ideaal voor start Bed & Breakfast
Oppervlaktewoning 200 m²  / perceel 1498 m² 
Aantal kamers5 kamers, waarvan 3 slaapkamers

bed and breakfast bodegraven zuid holland te koop

Sinds enkele weken wordt deze woning midden in Groene Hart te koop aangeboden; een mooie locatie om zelf een Bed & Breakfast te beginnen. Dus wilt u geen bestaande B&B overnemen, maar er écht zelf één creëren; dan is dit uw kans!

In “de Meije” een lintdorp aan de rand van Bodegraven wonen de huidige eigenaren. De boerderijen en woonhuizen staan aan een kronkelig landweggetje met een oer-Hollands karakter en de omgeving is er prachtig. Niet voor niets liggen er vele toeristische routes in dit gebied. Ook het Nieuwkoops en Reeuwijks plassengebied ligt “om de hoek” (zie informatie: VVV en Natuurmonumenten).

b&b groene hart te koopDe buurtbus rijdt langs en gaat naar omliggende dorpen en treinstation. Een prachtige rit! Door het adembenemende uitzicht over de landerijen waren de eigenaren meteen verliefd op de plek. Nu (na 20 jaar en inmiddels de 70 gepasseerd) is het huis en de tuin voor hen te groot is geworden.

Het huis is met een kleine aanpassing in twee delen te splitsen. De aanbouw met eigen ingang is ongeveer 70m2. Het originele huis is ongeveer 130m2. Kortom; een mooie kans om hier uw droom 'een eigen Bed & Breakfast' uit te laten komen.

Uw woning / B&B te koop aanbieden?

  • Als makelaar of particulier een voor gebruik als B&B geschikt pand te koop aanbieden?

Omdat er door recente verkopen plaats is ontstaan op de pagina, gelden nu de volgende actie-tarieven. Vermelding per 2 maanden € 25,- of per 12 MAANDEN € 49,-  INCLUSIEF 21 % BTW. 

Download direct het aanmeldformulier B&B Te Koop in Nederland en mail ons het ingevulde formulier. Vragen? Neem contact met ons op.

Nieuw: Bed & Breakfast Te Koop in België

De rubriek Bed & Breakfast Te Koop in  België is nieuw. Deze pagina wordt nu ook al prima gevonden in Google. 

Bed and Breakfast beginnen?

Wilt u weten waar u moet beginnen bij het starten van een Bed and Breakfast? Bij het starten/beginnen van een Bed & Breakfast in Nederland bieden wij u uiteraard ook gratis informatie aan in onze Online Startersgids. Wilt u een Bed & Breakfast kopen, dan vindt u hier een compleet aanbod te koop staande B&B's in Nederland.

Meer nieuws »

Meer berichten

BnB Contact

Persoonlijk contact?

Stuur de B&B-eigenaar uw bericht en ontvang direct een kopie in uw mailbox, met het telefoonnummer van de eigenaar.

Vragen over onze website?

We helpen u graag via ons contactformulier. Of stuur ons een bericht per e-mail.

Snel contact? Via onze Facebook Messenger!